Speltips

Speltips Barcelona - Guangzhou

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-17 11:30 Spela här

Speltips Barcelona - Guangzhou
Land: Japan Liga: Klubblags-VM
Odds: 2.87 Speltips: -3
2015-12-17 11:30 Barcelona - Guangzhou -3 2.87 grandgoals36

Tjena!

Har in princip kollat varenda Barcelona match sen några år tillbaka och ibland får jag en känsla som säger att Barcelona kommer vinna enkelt och idag är en verkligen en sån! Barcelona mot Kinesiska Guangzhou. Matchen spelas i Japan 18.30 (11.30 Svensk tid).

Barcelona satsar hårt för att ta hem titeln i år med ett väldigt starkt lag från start! Ter Stegen lär vakta målet och framför honom Pique med Vermaelen, Dani Alves och Jordi Alba, och ett mittfält bestående av Busquets, Iniesta och Rakitic, på topp startar Messi och Suarez och förmodligen Munir eller Sandro. Neymar hade startat om han hade känns sig hundra men är istället klar för en eventuell Final på söndag.

Barcelona spelar sitt fjärde klubblags VM, och siktar på att avsluta året med ännu en titel. Luis Enrique tar denna turnering på störst allvar och motivation lär inte saknas när laget äntrar planen idag, Barcelona kommer med tre raka kryss och fansen börjar bli lite otåliga så det känns som att det kommer fullfart framåt från match minut ett! och med spelare som Iniesta, Messi och Suarez mot ett lag från den Kinesiska högstaligan så lär inte processen bli särskild lång..


"Lite" information om Guangzhou för ni som inte har sån jätte koll dom dom kommer här. Guangzhou lyckades besegrade det mexianska laget America i kvartsfinalen med 2-1 med hjälp av den forne Tottenham spelaren Paulinho som lyckades nicka in bollen på tilläggstid och därmed ta dom till semifinal. Guangzhou grundades 1954 och blev en professionell klubb först 1993. Laget som spelade i det kinesiska näst högsta ligan så sent som 2010, köptes upp av företaget Evergrande som pumpade in pengar i klubben. Direkt efter det blev klubben mästare i högsta ligan och dessutom vann de asiatiska champions league år 2012. Samma år anställde klubben Marcelo Lippi som tränare. Laget vann den inhemska ligan för tredje gången i rad och tog sig även till semifinal i Fifa-klubblags turneringen där blev det förlust mot mästaren Bayern Munchen. Därefter tog en annan italienare över klubben, förre världsmästaren Fabio Cannavaro under ett kort sejour för att lämna över tränarbänken till Filip Scolari som hade fått sparken efter Brasiliens fiasko VM. Scolari lockade med sig andra brassar till klubben där de mest kända namnen är Paulinho och Robinho. Brassarna ledde laget till sina femte raka ligatitel och bedrefiten från 2012 upprepades och Guangzhou plockade hem sin andra champions league titel ute i Asien genom att besegra Al-Ahli i finalen. Utöver Robinho och Paulinho finns tre andra brassar i laget som tillsammans med ett par landslagsspelare från Kina. Oavsett om Guangzhou har en del bra brassar i laget så är klassen i laget långt ifrån La Liga (Spanska Högstaligan) där Barcelona håller hus.

Klasskillnaden är nåt enorm och speciellt med det laget Barcelona ställer upp med från start! Känslan säger att siffrorna kan bli väldigt stora, 4-0 räcker vid vinst :)

Startelva (Barcelona) BEKRÄFTAD

Alves Pique Mascherano Alba
Rakitic Busquets Iniesta
S.Roberto Suarez Munir

Messi och Neymar saknar i dagens match, då Neymar inte är helt hundra efter skadad och Messi fått oturligt njursten.

-3.5 @2.87 är otroligt bra enligt mig!

Rygga på egen risk!

grandgoals36 - 17 December, 2015, 10:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!