Speltips

Speltips Houston Texans vs Indianapolis Colts

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-12-20 19:00 Spela här

Speltips Houston Texans vs Indianapolis Colts
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Houston +1,5
2015-12-20 19:00 Houston Texans vs Indianapolis Colts Houston +1,5 1,90 RoloMartins

Idag kanske AFC South "avgörs" när Indianapolis Colts (6-7) tar emot Houston Texans (6-7). En superviktig match som bägge vill och måste vinna. Den som torskar löper stor risk att vara borta från "playoff contention".

Colts har varit en jättebesvikelse i år med tanke på all hausse runt laget FÖRE säsongen började. Nu har iofs Andrew Luck varit skadad en längre period, men han var väldigt ojämn när han spelade oxå. Experter över hela vill säkerligen göra om sina tips och spelvinklar runt vilket lag som spelar för AFC i Super Bowl 50. Merparten har haft Patriots, Colts och Denver. Colts är det lag som verkligen underpresterat med en halvdant QB-spel, ett springspel som varit under all kritik, samt en secondary som inte gör någon motståndare skraj. Nej; Colts har en svag säsong, MEN spelar i en riktigt kass division och det kan vara deras räddning.

Jag kommer spela +1,5 till Houston Texans till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Storylines til spelanalysen:

1. Houstons pass rush. Jag tycker Houston har en riktigt bra match-up i afton mot Colts. Försvarsmonstret JJ Watt kommer "äta" upp Hasselbeck som är den förmodade quarterbacken och i mitt tycke har inte Colts den offensiva linan som kan skydda sin QB på ett tillfredsställande sätt i sin "passing pocket". Watt, som bröt handen för en dryg vecka sedan, kommer redan nu vara starkare än senast och Watt är "a freak of nature". Indianapolis offensiva lina har en diger skadelista och flertalet spelare snurras runt. Enorm fördel, Texans! Håll även på 2014 Draft pick nr 1 - Jadeweon Clowney som varit supervass de senaste 3 veckorna. Pass på!

2. Indianapolis Colts och Houston Texans har en gemensam nämnare. Bägge saknar ett funktionellt springspel. Colts investerade en del innan säsong på gamle 49'ers RB Frank Gore och det har inte fungerat alls som vi alla förväntat oss. Houston Texans var även de sjukt taggade inför säsongen med en fräsch och fin Arian Foster. Bekymret här var att Foster slog upp sin gamla skada och spenderar nu sin tid med att vila, äta och träna rätt för kommande säsong. Texans springspel är inte heller bra. Matchen kommer således inte att avgöras här, utan via passningspelet, MEN om ett av lagen börjar få snurr på sin spelstrategi; då kan det gå vägen.

3. Bägge lagen står utan sina respektive quarterbacks. Colts Hasselbeck är dryga 40 år och varit med länge. Han kan spelet. Han vet sina styrkor och svagheter. Hasselbeck har dock varit skadad sedan förra fajten, vilket gör hans status en aning svår att bena isär. TJ Yates kommer få chansen i Houston, då Hoyer är borta. Jag gillar Yates. Han vågar ta beslut och provar gärna längre pass.

4. Texans WR DeAndre Hopkins är en av hela NFL's bästa wide receivers när han är på sin allra högsta nivå. Hopkins är topp 5 i ligan när det gäller mottagningar och touchdowns. Colts Vontae Davis kommer försöka hålla koll på Hopkins och det blir en sevärd match-up!

5. Skaderapporten från bägge lag indikerar att Colts har flera nyckelspelare på skadelistan emedan Texans börjar se fräscha ut på alla nivåer, utom kanske just QB-posten. Colts har å andra sidan oerhört svårt att få sin pass rush att fungera, vilket gör att Yates kommer få tid i sin passing pocket för leverans av boll.

Jag spelar Houston Texans +1,5 till oddset 1.90 hos bet365 .com. Detta är en lurig match, då bägge lagen underpresterat i år av olika anledningar, men Texans pass rush och Texans wide receivers är de nyckelpositioner som kommer avgöra i afton.

/RoloMartins

RoloMartins - 20 December, 2015, 14:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!