Speltips Watford - Tottenham

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-12-28 16:00
Land: England
Liga: PL
Odds: 2.15
Speltips: 2
Spela på Speltips Watford - Tottenham
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2
Spurs att vinna borta mot Watford. Rak tvåa alltså.

Tottenham smyger med bakom toppen och är i riktigt bra form för närvarande. Ställs nu mot Watford, som också gjort det väldigt bra såhär långt.

Tabellen:

4. Tottenham 18 8 8 2 31:14 32
7. Watford 18 8 5 5 23:18 29

Jag rekade Spurs (-1) i helgen hemma mot Norwich. Det blev som jag trodde en rätt så bekväm resa för de liljevita. Formen är bra - Kane öser in mål igen och försvaret spelar stabilt. Efter fadäsen hemma mot Newcastle för ett par veckor sedan har laget studsat tillbaka och besegrat Southampton och Norwich klart. Bra skadeläge på truppen, som jag för övrigt tycker är så pass bred att den klarar viss rotation om så skulle krävas. Spelare som Chadli, Son, Bentaleb och Rose satt på bänken senast exempelvis - ser samtliga dessa gå in och göra ett bra jobb.

Klar seger i lördags alltså och eftersom det stod 2-0 redan i halvtid behövde laget knappast förta sig i andra halvlek. Bra uppladdning inför fortsättningen med andra ord. Har dessutom en trupp som är vana vid tajt matchande - vilket jag ser som en fördel i jämförelse med Watford exempelvis.

Just Watford tog en tung pinne borta mot Chelsea senast. Hamnade i underläge, vände till ledning men tappade in 2-2. Hade en del flax i slutändan då Oscar halkmissade en straff i slutet. Men det var en riktigt tung match där man fick slita i 90+mot ett Chelsea som faktiskt var helt okej. I slutskedet såg dock Watford trötta ut. Har ju en trupp som inte är lika bred som topplagens och är beroende av att ett fåtal spelare levererar. Min känsla är att Watfords spelare och trupp lider mer av att man spelade i lördags än vad Tottenhams dito gör.

Det ska dock sägas att Watford gjort det makalöst fint såhär långt och formen är dessutom mycket bra. Här tror jag dock att man får det tufft. Som jag varit inne på är Tottenham väldigt bra i år - man visar upp en stabilitet jag inte sett på länge. I nuläget känns det inte otänkbart att Spurs fortsätter smyga med bakom den absoluta toppen långt in på säsongen. Känns som ett av de absolut starkaste lagen i PL för närvarande. Även om Watford gjort det bra så är det trots allt en nykomling - blir det en slutplacering på övre halvan är jag mycket förvånad

Ser fler potentiella matchvinnare i Tottenham och det känns som Watford kan få en liten reaktion här. Tycker oddset på bortaseger känns trevligt, Spurs har trots allt inte förlorat på bortaplan sedan premiären mot United.

Kane avgör igen?

@nokkan21
Spela på Watford - Tottenham hos Unibet
Polsater - 27 December 2015 - 22:05
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Marcellus - 2015-12-28 13:52

Du har råa rekar du, gillar vi!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: