Speltips Brighton - Wolverhampton

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-01-01 16:00
Land: England
Liga: Championship
Odds: 1.77
Speltips: X2
Spela på Speltips Brighton - Wolverhampton
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på X2
Den första matchen år 2016 i Engelska Championship spelas mellan Brighton och Wolverhampton.



Efter en fantastisk start har Brighton tappat fokus och hamnat i trubbel. Även om det dröjde länge innan den första förlusten kom har Brighton spelat fantasilöst där inget mål har gjorts på de tre senaste matcherna. Formen är inte tillräckligt bra för att spegla det oddset Brighton har att vinna matchen. Jag är faktiskt förvånad över att Brighton överhuvudtaget är favoriter i matchen.



För mig är Wolverhampton det bättre laget - inte minst i en bättre form. Efter några sämre insatser har de tagit ett ordentligt tag i sitt spel och därmed vunnit två raka matcher. Det som talar för laget, i jämförelse med Brighton, är att Wolverhampton är ett krigarlag med ett starkt mittfält och skärpt spel i backlinjen. Det är något vi verkligen har sett prov på under de senaste matcherna.

Skadeläget är också till Wolverhamptons fördel. Även om laget endast har Jack Price borta så får inte Rajiv van la Parra spela mot Wolverhampton, vilket gynnar Wolverhampton stort, så klart. 
De tre senaste inbördesmöten har slutat oavgjort, vilket är ett mycket troligt scenario även under detta möte.

Att Brighton återigen inte ska vinna matchen mot Wolverhampton (genom att boka 2.30) ger oddset 1.77 hos Betfair. Eller så spelar man x2 hos bet365 till 1,70 (utan avgifter) Lägg därtill att Wolverhampton inte har släppt in mål på de två senaste matcher, samt att Brighton inte har gjort mål på de tre senaste matcherna, så är spelet givet med tanke på det tillräckligt höga oddset som det bjuds på. Jag är ytterst tveksam till att oddset kommer stå sig kvar till matchstart.
Spela på Brighton - Wolverhampton hos Betfair
rad - 31 December 2015 - 16:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: