Känner mig trygg med att Gilles Muller slår Tomas Fabbiano rätt kontrollerat. Han gör sällan en dålig match nu för tiden och underlaget och värmen i Chennai ska gynna honom. Nu tvingades han visserligen till två tiebreak mot Khachanov, men det var knappast rättvist. Han borde vunnit betydligt lättare. Själv var han aldrig hotad i egen serve medan ryssen räddade 7 av 9 breakbollar.

Fabbiano är jävligt strulig i sina egna servegem. Sällan stabil. Det såg vi inte minst i första omgången där han låg under med 1-6,1-3 mot Kovalik innan han vände och vann. Starkt att vända, visst. Men en annars bedrövlig insats.

Skulle säga att Fabbiano är en duglig spelare på challengertouren medan Muller i sina bästa stunder hänger med de allra bästa. Det känns som att Muller kommer att få ganska många lägen i Fabbianos serve och själv verkar han lika stabil som alltid. 19 servess på 16 servegem är mycket bra på en utomhusbana.

Muller har 1-0 i matcher mot Fabbiano. På grus förresten, det ska egentligen gynna italienaren. Det här ska passa Muller lite för bra för att man ska tacka nej.

-3,5 games till 1,86 hos Unibet är bra.

This is the stats tab
This is the post tip