Speltips

Speltips Pouille - Raonic

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-01-08 02:00 Spela här

Speltips Pouille - Raonic
Land: Australien Liga: ATP Brisbane
Odds: 1,83 Speltips: Ö 21,5
2016-01-08 02:00 Pouille - Raonic Ö 21,5 1,83 Poldan

Kastar upp en nattmacka för er som gillar sånt.

Raonic var rätt rostig i sin inledande match mot Ivan Dodig, detsamma gäller förturneringen i Abu Dhabi där han fick smörj i raka set mot Nadal. Hur som helst, det är snarare regel än undantag att Raonic får lite problem inledningsvis av säsongen och när han byter underlag.

Det ska så klart mycket till för att Pouille ska vinna den här matchen, men att han tar ett set till tiebreak är mer än troligt. Han servar jävligt bra nu Pouille och även om jag inte var fruktansvärt imponerad efter matchen mot Nishioka så var han desto bättre mot Goffin.

Raonic har samma ess-snitt som Pouille så här långt och bortsett från just serven så var hans första set mot Dodig en ren katastrof.

Det här underlaget passar egentligen Raonic rätt bra, åtmistone i den offensiva biten. Jag är övertygad om att han fortfarande kommer få problem i sitt backhandhörn så fort Pouille söker sig ditåt.

Men samtidigt är det här ett bra underlag för Pouille också. Han är en offensiv spelare som gillar att gå in i banan. Han tog sig till semifinal i Auckland förra året och tog Monfils till fem set veckan efter. Dessutom avslutade han 2015 på ett väldigt bra sätt, så vi kan förutsätta att fransmannen kommer hålla en hög standard.

Raonic avslutade 2015 med 5 tiebreak på 3 matcher och inledde också med en TB mot Dodig här i Brisbane. Känns som är överspelet (21,5) är spikat till 1,83 hos WilliamHill, den finns till 1,72 hos bet365 .

Poldan - 07 Januari, 2016, 20:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!