San Jose Sharks - Toronto Maple Leafs

Goalies: Jones (probable) vs Bernier (confirmed)

San Jose Sharks som haft problem med hemmaspelet i år tar emot bottenlaget Toronto Maple Leafs som dock spelat fin hockey på slutet.

San Jose Sharks stora problem i år har varit hemmaspelet. Laget är urusla 5-12-0 på hemmais i år och det är verkligen inte godkänt för ett lag som på papperet verkligen ska vara med och slåss om en slutspelesplats. Laget ligger näst sist i Western Conference och det är dags att börja steppa upp om man ska vara med och slåss om platserna på slutspel. Senast föll man mot Detroit Red Wings i en jämn match där båda lagen spelade tajt och inte släppte till för många chanser. Efter att båda lagen gjort var sitt mål i första perioden låg matchen och vägde väldigt länge tills J.Abdelkader kunde göra 2-1 med 7 min kvar av matchen. Målet räckte till vinst och nu har Sharks två raka förluster.

Toronto Maple Leafs inledde säsongen horribelt och det var kanske inte så konstigt då man har haft många förändringar i klubben. Mike Babcock verkar dock börjat få ordning på sina spelare och man har på slutet spelat klart godkänd hockey och dessutom vunnit många matcher. Senast föll man mot svårspelade LA Kings på bortais vilket inte var så kostligt då man kom b2b till matchen efter en väldigt imponerande insats mot Anaheim Ducks. I den matchen spelade man felfritt samtidigt som Ducks presterade lite under sin förmånga. Bernier fick hålla sin andra nolla för säsongen i 4-0 vinsten.

Sharks har som sagt mycket att bevisa på hemmais. Lyckligtvis möter man nu i natt ett lag man trivs väldigt bra mot jag jag rekade även deras första möte denna säsongen där Sharks vann med 5-4 i en sevärd match. Sharks har vunnit de 9/10 senaste mötena mot Leafs och har på dessa matcher snittat sjuka 3.70 mål/match. Jag vet att hemmaspelet inte imponerat i år men i natt är ett ypperligt tillfälle för Sharks att få spelet att funka mot ett lag som brukar ge upp en del turnovers. Med den statistiken i bakhuvudet kommer jag spela

San Jose Sharks Ö2.5 mål @ 1.751 med 3/7 units hos Pinnacle Sports.

Detta då jag tror att det kommer krävas minst 3 mål framåt då jag tycker Leafs sett heta ut på slutet och bör göra 2 mål i natt.

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip