Speltips Tomic - Thompson

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-01-13 04:00
Land: Australien
Liga: ATP Sydney
Odds: 1,68
Speltips: Thompson +5,5
Spela på Speltips Tomic - Thompson
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Thompson +5,5
Jag gillar handikappspelet på Jordan Thompson +5,5 till 1,68 mot Bernard Tomic.
Thompson är så klart en betydligt mer begränsad spelare, men Tomic kommer från en tuff vecka i Brisbane som var… bra resultatmässigt, men det var uppenbart att han tog det lite piano i början. Till exempel var han break ner mot Mahut i första omgången och var hårt ansatt av Radek Stepanek som kom in till turneringen på skyddad ranking.

All negativ publicitet kring Tomic kan lätt ta fokus från hans prestationer på banan. Vi vet att han var väldigt formsvag under tiden hans tränare/pappa levde rövare som mest. Samma sak gäller när han blev arresterad i Miami - efter det var han usel ett par månader framåt.

Nu var det väl ingen jättegrej. Han tjafsade med ett par motionärer och betalade inte banhyran. Det var inget som klubbmedlemmarna hade överseende med och det skrev direkt spaltmeter om incidenten.

Jag lägger inte så stor vikt vid Thompsons vinst mot Klizan. Den sistnämnde var uppenbarligen rostig och skadad och allt möjligt, men Tomic hade vissa problem med aggressiva Mahut och Stepanek vilket får mig att tro att Thompson kan hålla hyffsat jämna steg.

Han har ett schysst powerspel och vevar på rätt bra med sin serve och forehand. Jag blir inte förvånad om Tomic gör ett eller ett par slarviga servegem och Thompson borde inte bli bruten mer än tre gånger här. Nej, det tror jag inte.

Som jag skrev i förra reken om Thompson: Han har i princip spelat ihop till sin ranking (150) från hösten och framåt och tar i princip tagit sig djupt i samtliga challengers han spelat.

Thompson smakar fågel igen, den här gången till 1,68 (övern är inte heller helt tokig)
Spela på Tomic - Thompson hos Unibet
Poldan - 11 Januari 2016 - 14:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: