Speltips Chardy - Duckworth

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-01-13 05:00
Land: Australien
Liga: ATP Sydney
Odds: 1,80
Speltips: Duckworth +1,5 set
Spela på Speltips Chardy - Duckworth
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Duckworth +1,5 set
Jag tror absolut att Duckworth kommer att ge Chardy en ordentlig match.
Till att börja med betyder den här turneringen mycket mer för Duckworth än vad den gör för Jeremy och rent formmässigt är det fördel Duckworth. Han gjorde en bra match mot Thiem i Brisbane där han förlorade efter tre set och utklassade planenligt Cervantes i första omgången av ATP Sydney.

Cervantes förlorade förresten kvalfinalen mot en just nu väldigt trött och formsvag Kukushkin. Samma Kukushin som Chardy slog ut enkelt igår. Men det säger egentligen inte så mycket. Det var en error-fest från kazaken och Chardy behövde inte spela med lika små marginaler som vanligt.

…för det ska ni veta. Chardy spelar normalt med mycket små marginaler och när saker och ting inte stämmer för honom, då slår han bort sig ganska snabbt.

När fransmannen förlorade mot Marchenko i Brisbane kändes det som att han var för feg. Han trodde att han skulle kunna slå Marchenko på säkerhet, men istället bombade ukrainaren på stenhårt och vips så satt en winner rakt på linjen.

Så, kontentan är att jag inte litar på Chardy just nu och dessutom är Duckworth alltid farlig på hemmaplan. Det är ingen duvunge det där heller. Han har tagit set på Gasquet, Simon och Verdasco de senaste åren, så kapacitet finns det utan tvekan, särskilt på hemmaplan.

1,89 på att han tar ett set synar jag utan att blinka hos Unibet
Spela på Chardy - Duckworth hos Nordicbet
Poldan - 12 Januari 2016 - 17:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Poldan - 2016-01-12 21:58

Japp, det funkar bra!

Sorkfan - 2016-01-12 16:46

Fan vad snabbt oddset droppade då.. Hur ser du på +3.5 game som alternativ?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: