Speltips: Green Bay Packers vs Arizona Cardinals

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2016-01-17 02:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,91
Tips: Över 48,5 poäng
En alltigenom underbar match att se fram emot. Före säsongens början hade jag Green Bay vs Arizona Cardinals i NFC-championship game. Nu möts dessa lag redan i första rundan, men det beror mest på att Green Bay Packers inte har varit särskilt bra den andra halvan av säsongen. Jag hade iofs Green Bay i wild card-rundan mot Redskins. Det var en riktigt bra andra halvlek från Green Bays som gjorde att laget bara brisade undan till slut.

Jag är övertygad om att denna match kommer generera en hel del poäng, då bägge lagen har två ruggigt vassa quarterbacks i form av Cards Palmer och Packers Rodgers. Bägge älskar att finna sina wide receivers ofta och gärna med facit att de skapar många poäng under en match. Mitt spel i denna match är därför givet - jag spelar över 48,5 gjorda poäng i matchen till oddset 1,91 hos Unibet.se. Det blir mitt enda spel i denna match.


Storylines till spelet:

1. Arizona Cardinals QB Carson Palmer har spelat absolut fenomenalt under 2015 och haft en extremt HÖG lägsta nivå och levererat alldeles utmärkt. Han har kastat för 4 671 yards med tillhörande 35 touchdowns mot 11 interceptions. Palmer tvekar aldrig att prova långa, djupa pass till sin duktiga wide receiver's grupp. Till skillnad från Aaron Rodgers (som bevisat att han är bäst när det gäller) har Palmer aldrig vunnit en slutspelsmatch. Rodgers har spelat hela 12 slutspelsmatcher och har rekordet 7-5 OCH det intressanta för Packers fans är att Rodgers är 4-3 gällande bortamatcher. Rodgers snittar 28,67 poäng per slutspelsmatch, vilket gör att spelet som jag reket - över 48,5 poäng totalt i matchen - känns stabilt. Jag tror och hoppas på en slugger-fest mellan två grymma quarterbacks.

2. Bägge lagen har normalt ett gott springspel, där Cardinals har varit extremt duktiga i år. Jag tyckte dock Packers fick bra snurr på sitt springspel mot Redskins i wild card-rundan. Bägge lagens spelbok kommer behöva en balans, men vi kan räkna med snabba "play calls" och en offensiv match är något som bägge lagen visat om och om igen, vilket kommer skapa bra förutsättningar till många poäng på tavlan.

3. Arizona Cardinals fick vila i förra veckan och har till denna tillställning för första gången på länge ett fräscht lag på samtliga sidor om bollen, vilket är otroligt viktigt så här sent in på säsongen. Green Bay Packers tappade ett par spelare i början av säsongen för HELA säsongen, men ser även de riktigt starka ut på papperet.

OM jag skall välja en vinnare i matchen kommer jag gå på en skräll och säga Green Bay Packers, då jag såg allt jag ville se från mitt favoritlag i NFC i andra halvan mot Redskins. På papperet har Cardinals det bättre laget, men slutspel är slutspel. Hela matchen, i mina ögon, vände när Packers via Rodgers styrning gick "no-huddle" och tog över matchen och momentum. Jag kanske är en aning romantisk och Rodgers-esque, men killen vet hur man vinner i slutspel och har nerver av stål...

/RoloMartins

  Green Bay Packers vs Arizona Cardinals
Spela på Speltips Green Bay Packers vs Arizona Cardinals
RoloMartins - 16 Januari 2016 - 16:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  Lakers - Clippers
Basket - NBA - 2 hcp -5.0
1.90
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming