Speltips Delbonis - Simon

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-01-22 05:00
Land: Australien
Liga: ATP
Odds: 1.94
Speltips: Delbonis6,5
Spela på Speltips Delbonis - Simon
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Delbonis6,5
Herrarnas tredje omgång i Australiska Öppna bjuder på ett intressant möte mellan Federico Delbonis och Gilles Simon.

Båda spelare har startat turneringen på ett bra sätt - där jag dock tycker att Delbonis har rest sig och spelat en motiverande tennis. Favoritskapet på Simon är alldeles för stort. Tidigare har spelarna möts tre gånger, där Delbonis leder inbördesstatistiken med 2-1 i matcher. Historiken i sig vägen inte så mycket inför denna match men pekar ändå på att Simon har trubbel mot Delbonis spelstil.

Simon har en vana att tappa set och tappa sitt spel under 5 sets matcherna, vilket han redan har visat prov på i denna turneringar. Vinster i första och andra omgången mot först Vasek Pospisil och sedan Evgeny Donskoy, där setsiffrorna skrevs till 3-1 och sedan 3-2 i sett visar Simons svårigheter att hålla en jämn fokus. I mitt tycke är det just den svagheten som gör att han inte är en top 10 spelare i dag, utan parkerar på en 15:e plats.

Delbonis, 6 år yngre än Simon, visade ett stabilt spel när han slog Karlovic i första omgången (kroaten gav upp i tredje set, efter att ha förlorat de första två seten). Sedan blev det en krigmatch mot Renzo Olivo, där Delbonis vände ett 1-2 underläge och vann med 3-2 i set. Imponerande come-back i matchen som inger förtroendet inför mötet mot Simon.

Hela 6,5 games i handikapp till Delbonis favör tycker jag är för högt, både med tanke på dagsformen men också i övrigt då Simon har problem mot Delbonis samt att Simon har svårigheter att spela jämnt i större mästerskap. Oddset 1.94 på Delbonis 6,5 games i handikapp tar jag och spelar hos Unibet.
Spela på Delbonis - Simon hos Unibet
rad - 21 Januari 2016 - 19:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: