Speltips

Speltips Frölunda-Brynäs

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-21 19:00 Spela här

Speltips Frölunda-Brynäs
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.81 Speltips: FHC -1
2016-01-21 19:00 Frölunda-Brynäs FHC -1 1.81 SHL-Grinder

Frölunda tar sig an Brynäs i ett sprängfyllt Scandinavium och vilket möte, Brynäs som slagit Frölunda två gånger denna säsong och tagit alla sex poäng. Senast när Brynäs gästade Frölunda så vann man med 2-4 så Frölundas revanschlusta lär vara enorm. Jag kommer spela Frölunda -1 (insatsen tillbaka vid uddamålsseger) idag till @1.81 med 4/5u idag.

Frölunda:
Frölunda toppar serien på samma poäng (76) som ärkerivalen Skellefteå inför dagens match. Frölunda tar idag sig an Brynäs med god harmoni i laget, vidare till final i CHL efter krossen mot Davos samt serieledning lär smaka fågel i göteborgarnas munnar. Frölunda har ingen bländande form i SHL för tillfället då man har åtta inspelade poäng av de 15 senast möjliga. I de två senaste matcherna i SHL så mötte man Rögle backtoback och vilken kalldusch man fick i den första matchen när man förlorade med otroliga 6-3 borta. Detta vände man dock på i Scandinavium via en 6-2 seger. Frölunda har en hemmaform som är lite si och så, på de fyra senaste matcherna har man lyckats vinna två matcher och tagit totalt 5/12 poäng. Frölundas hemmaspel har dock varit helt otroligt bra sett över hela säsongen, faktiskt bäst i serien även i den statistiken! +/- statistiken är nästan det som gör att man häpnar allra mest, +43 mål hemma. Skellefteå har den +/- statistiken som är näst bäst och dem har +25! Ofattbart.

Brynäs:
Brynäs kommer till dagens match med en hel del frågetecken. Formen och spelartruppen är två rejäla frågetacken. Om vi börjar med formen så har Brynäs tagit två segrar på de sex senaste matcherna. Tittar man på deras bortaspel så är det tyvärr ännu sämre där med tre raka bortaförluster utan en enda poäng och om man tittar till de sju senaste matcherna så har Brynäs EN ENDA bortavinst och det är mot seriens överlägset svagaste lag, Karlskrona. Att ha tagit tre poäng av de tjugoen senaste på bortais tyder på att det verkligen är något som inte står rätt till. Skadesidan då?
"Brynäs har flera tunga namn på sin skadelista och än tyngre blev den på tisdagen, då det bekräftades att Anton Rödin tvingats till operation och missar minst åtta veckors spel. Sedan tidigare är Mattias Nörstebö, Anssi Salmela och Simon Bertilsson skadade. Dock är Sondre Olden tillbaka i matchtruppen enligt klubbens hemsida."

Källa shl.se. Som ni ser är skadeläget minst sagt tungt.

Inbördes möten:
Brynäs har som sagt slagit Frölunda i båda mötena denna säsong. Göteborgarna lär vara oerhört segersugna ikväll. Sedan den 11/9-2014 så har Frölunda och Brynäs mötts sju gånger och via alla tillfällen förutom de senaste så har alltid hemmalaget vunnit och dessutom med en marginal på minst två mål.

Sammanfattning:
Väldigt mycket talar för en Frölundaseger ikväll om ni frågar mig. Ser vi till Brynäs skadeläge samt form, speciellt bortaformen så bör Frölunda vara några nummer för stora här. Tänkte först spela Frölunda -1.5 men valde istället att spela dem -1 och skruva upp insatsen lite. Tycker det känns så pass bra att jag väljer att spela denna med 4/5U.

Match: Frölunda-Brynäs
Spel: Frölunda -1
Odds: @1.81
Insats: 4/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Min twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 21 Januari, 2016, 16:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!