Speltips

Speltips Västerås-Björklöven

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-25 19:00 Spela här

Speltips Västerås-Björklöven
Land: Sverige Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 1.793 Speltips: Över 5 mål
2016-01-25 19:00 Västerås-Björklöven Över 5 mål 1.793 SHL-Grinder

Igår lyckades ett överspel hitta in och veckan slutade grönt. Nu är det dags för en ny vecka med nya möjligheter och även idag tycker jag att överspelet känns spännande! En match i HockeyAllsvenskan ikväll mellan Västerås och Björklöven där två riktigt formsvaga lag tar emot varandra.

Västerås:
Vi hittar Västerås på en åttonde som vid tre poäng i dagens match klättrar till en sjätte. Formen är dock under all kritik då man förlorat sex raka matcher!! I Västerås matcher denna säsong har det i snitt blivit 5.6 mål/match och om man ser till deras hemmamatcher så har de blivit 5.9 mål/match i snitt. I Västerås tjugo hemmamatcher har femton av de matcherna slutat med fem mål eller mer efter FT, men andra ord 75%.

Björklöven:
Löven ligger på en 11e plats i tabellen och skulle kunna avancera till en 9e plats vid tre poäng ikväll. Formen är dock inte speciellt god hos Löven heller då man har förlorat de tre av fyra senaste matcherna. I Lövens matcher denna säsong har det totala målsnittet legat på 5.4 mål/match och om man tittar på bortasnittet så ligger det på hela 6.15 mål/match. I 15 av Lövens 20 bortamatcher så har det blivit 5 mål eller mer FT även där.

Inbördes möten:
Lagen har drabbat samman tre gånger denna säsong. Det första mötet slutade med en 0-2 seger till Västerås på bortais. De två senaste matcherna har också Västerås lyckats vinna efter två målrika matcher först med 5-2 hemma och sedan vann man med 3-4 efter förlängning borta. Västerås har alltså vunnit alla tre mötena och vi ser att 2/3 gånger har överspelet lösts denna säsong och vi hoppas den tredje målfesten kommer ikväll!

Match: Västerås-Björklöven
Spel: Över 5 mål (Insatsen tillbaka vid exakt 5 mål)
Odds: @1.793
Insats: 3.5/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 25 Januari, 2016, 17:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!