Speltips

Speltips Luleå-Örebro

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-27 19:00 Spela här

Speltips Luleå-Örebro
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.09 Speltips: Luleå -1
2016-01-27 19:00 Luleå-Örebro Luleå -1 2.09 SHL-Grinder

Tre raka spel har nu hittat hem hos rekatochklart.se och nu känns det bra igen efter en tyngre period. Idag har vi två matcher i SHL dels mötet mellan Luleå-Örebro men även Karlskrona mot Brynäs. Den förstnämnda matchen är de som mitt fokus kommer läggas på där jag tror att Luleå hemma blir för tunga mot Örebro. Luleå kommer spelas med en medelinsats -1 till @2.09 hos Pinnacle Sports som jag tycker är några punkter för högt.

Luleå:
Luleå kommer till dagens match med en otroligt god form. Luleå har sju segrar på de åtta senaste matcherna vilket självklart är en otroligt stark insats. Det är en riktigt viktig match för Luleå idag som går för sin femte raka seger. Vid två poäng eller mer så går Luleå återigen upp på en tredje plats framför Linköping som just nu ligger trea efter Skellefteå och Frölunda. Om man ska kika på Luleås hemmaform så är även den fantastiskt bra! Fem raka trepoängare för Luleå hemma som dessutom vunnit 9/10 senaste matcherna hemma så formen har varit god väldigt länge.

Örebro:
Även Örebro kommer till dagens match med en väldigt fin form med fyra segrar på de fem senast spelade matcherna. Vi hittar Örebro på en tiondeplats med hela 15 poäng ner till jagande Malmö och Rögle. Örebro har inte haft ett jätteimponerande bortaspel denna säsongen med 11 förluster på deras 17 spelade bortamatcher. Dessutom är Örebros bortaform kall trots deras otroligt bra form just nu. Man har nämligen fem förluster på de sex senaste bortamatcherna. Med andra ord så har nästan alla Örebros vinster i denna formtopp kommit på hemmais och inte borta.

Inbördes möten:
Lagen har drabbat samman två gånger denna säsong och det är nu dags för möte nummer tre i ordningen. Vid både tillfällena så har hemmalaget lyckats vinna. Först vann Örebro med väldigt övertygande 4-0 men när lagen möttes i COOP Norrbotten Arena så vann Luleå med 2-1.

Sammanfattning:
Örebro har vi båda tillfällena dem möt Luleå i år mött det "svaga" Luleå. Luleå började ju säsongen trögt som vi alla vet, men nu har dem kommit igång på allvar och är för tillfället seriens mest formstarka lag. Jag tror att folk stirrar sig blinda på Örebros starka form samt de inbördes mötena mellan lagen. Personligen tycker jag att Luleå är det betydligt tyngre laget i kvällens fight.

Fundering:
Funderade länge på om jag skulle spela -0.5 eller -1. Anledningen varför jag funderade på detta är att Luleå många gånger i år vunnit med just ett mål. Så känner man för att "säkra" ikväll så kan man spela raka ettan till @1.74. Jag väljer dock att spela -1 till @2.09 med lite större risk. Väljer detta spel då jag faktiskt tror att Luleå kan smälla dit Örebro ikväll med två kassar eller mer. Ert val vänner.

Match: Luleå-Örebro
Spel: Luleå -1 (Insatsen tillbaka vid uddamålsseger)
Odds: @2.09
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg, ha en trevlig lillördag!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 27 Januari, 2016, 15:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!