Leicester gjorde det mindre spännande i tisdagens möte med Liverpool vilket innebar fina pengar in på kontot.

Tycker mig ha hittat ett fint spel även ikväll då vi har full omgång i vår svenska hockeyliga.

Giganten Skellefteå har likt tidigare år haft en mindre bra period här efter jul då man klivit in något hårdare i träningen för att vara fullt förberedda inför det kommande slutspelet. Det har visat sig negativt i matcherna då spelet in rullat på som det brukar.
Har dock börjat se mer lovande ut nu på slutet där man verkar hitta tillbaks till gammal fin form.

Möter ikväll Malmö på bortaplan, ett Malmö man föll mot hemma så sent som i lördags. Tycker inte det är något att ha i bakhuvet dock då Malmö likt de flesta lag kom upp till Skellefteå och hoppas att en tight defensiv skulle räcka vilket det nu gjorde. Efter 1-1 full tid kunde Malmö ta extrapoängen efter ett powerplay i kommande sudden.

Nya förutsättningar idag. Ett Malmö som inför hemmapubliken någonstans i huvudet vet att de måste framåt lite mer och bjuda på en roligare hockey. Tror Skellefteå tackar och tar emot när det kommer bjudas på mer och bättre lägen än i lördags.

Skellefteå kommer dessutom från en riktigt bra insats borta mot Växjö senaste omgången då man vann komfortabelt med 5-2. Även bortamatchen före den vann man med 5-2, då mot HV.

Tror chanserna att Skellefteå vinner detta möte med minst 2 mål är större än de 43% spelbolagen har satt ut.

Finner ett bra värde i detta och spelar alltså Skellefteå att vinna med 2 mål eller fler.

Kan tilläggas att Malmös Andreas Thuresson är avstängd i kvällens match vilket inte är något minus för vårat spel direkt.

EDITERAD 2016-02-04 12.46:16

This is the stats tab
This is the post tip