Speltips Granada - Real Madrid

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-02-07 20:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.8
Tips: 2/2
Söndagens sista match i den spanska la liga spelas på Estadio Nuevo Los Carmenes där hemmalaget Granada tar emot Real Madrid.

Att Real Madrid har vunnit alla inbördesmöten på sistone mot Granada är inget som förvånar något. Slagpåsen Granada befinner sig nästsist i tabellen och släpper in alldeles för många mål bakåt - mot alla lag. Endast en gång denna säsong har Granada klarat av att inte släppa in något mål och det var mot Athletic Bilbao i november 2015. Därefter har det alltså blivit mål bakåt även i de få matcher de har lyckats ta poäng i. Det är många mål och det är tidiga mål som släpps in. Sedan rinner det bara iväg. Och de som är bäst på att göra extremt tidiga mål i mitt tycke är just Real Madrid.

Sedan Zinedine Zidane har tagit över så har det varit full fart framåt. En mycket attraktiv fotboll har spelats i samtliga matcher, förutom i bortamötet mot Real Betis. Jag ser det mötet som ett undantag eftersom Real piskade Espanyol med 6-0 direkt i matchen efter och är riktigt heta just nu.

Granada kommer att ha svårt att skapa något framåt när två anfallare saknas i Edgar Mendez och Adalberto Penaranda. För Madrids del saknas fortfarande Gareth Bale, men det finns ett godkänt alternativ i James Rodriguez som också gör mål.

Jag tror att Real Madrid tar tag i taktpinnen direkt från avspark, vinner första halvleken och därmed även matchen. Hela 1.80 i odds hos Ladbrokes spelas.
Spela på Granada - Real Madrid hos Ladbrokes
Spela nu
rad - 6 Februari 2016 - 19:21
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: