Speltips

Speltips Deportivo - Betis

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-13 22:00 Spela här

Speltips Deportivo - Betis
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.85 Speltips: 1
2016-02-13 22:00 Deportivo - Betis 1 1.85 rad

Lördagens sista match i den spanska la liga spelas på Estadio Riazor där Deportivo La Coruna tar emot gästerna Real Betis. Dagsformen pekar åt två olika håll där Deportivo inte borde ha några större problem att kamma hem alla tre poäng, i mitt tycke.

Även om Deportivo har under de 4 senaste matcherna spelat oavgjort så har laget varit stabila, gått från att endast fokusera på försvaret till att faktiskt leda matcher. Bollinnehavet har utökats för varje match, samt att spelet har fungerat allt bättre. Deportivo är på gång. Dessvärre har de inte fått utdelning för det fina spelet. Slarv här och där har kostat dem poäng. Fast med formen som ständigt pekar uppåt ska de klara av Betis.

Med kreatören Joaquin skadad, backen Pezzella avstängd pga för många gula kort, samt flera frågetecken på andra backar finns det ett betydande antal avbräck i Betis. På hemmaplan spelar Betis ett spel där de klarar av att ta poäng mot lag som Real Madrid. Däremot, endast en poäng på de 5 senaste bortamatcherna vittnar om att bortaformen är fortfarande svag.

Efter att ha fallit på mållinjen gång på gång är jag nu övertygad om att Deportivo tar sig själva i kragen och fixar en hemmaseger mot Betis. Chansen att det lossnar för Deportivo är större än vad marknaden föreslår. Därmed finner jag ett värde i att spela på Deportivo till 1.85 hos Unibet .

rad - 12 Februari, 2016, 21:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!