Speltips Deportivo - Betis

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-02-13 22:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.85
Speltips: 1
Spela på Speltips Deportivo - Betis
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Lördagens sista match i den spanska la liga spelas på Estadio Riazor där Deportivo La Coruna tar emot gästerna Real Betis. Dagsformen pekar åt två olika håll där Deportivo inte borde ha några större problem att kamma hem alla tre poäng, i mitt tycke.

Även om Deportivo har under de 4 senaste matcherna spelat oavgjort så har laget varit stabila, gått från att endast fokusera på försvaret till att faktiskt leda matcher. Bollinnehavet har utökats för varje match, samt att spelet har fungerat allt bättre. Deportivo är på gång. Dessvärre har de inte fått utdelning för det fina spelet. Slarv här och där har kostat dem poäng. Fast med formen som ständigt pekar uppåt ska de klara av Betis.

Med kreatören Joaquin skadad, backen Pezzella avstängd pga för många gula kort, samt flera frågetecken på andra backar finns det ett betydande antal avbräck i Betis. På hemmaplan spelar Betis ett spel där de klarar av att ta poäng mot lag som Real Madrid. Däremot, endast en poäng på de 5 senaste bortamatcherna vittnar om att bortaformen är fortfarande svag.

Efter att ha fallit på mållinjen gång på gång är jag nu övertygad om att Deportivo tar sig själva i kragen och fixar en hemmaseger mot Betis. Chansen att det lossnar för Deportivo är större än vad marknaden föreslår. Därmed finner jag ett värde i att spela på Deportivo till 1.85 hos Unibet.
Spela på Deportivo - Betis hos Unibet
Spela nu
rad - 12 Februari 2016 - 21:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: