Speltips

Speltips Örebro-Djurgården

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-25 19:00 Spela här

Speltips Örebro-Djurgården
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.11 Speltips: Djurgården +0
2016-02-25 19:00 Örebro-Djurgården Djurgården +0 2.11 SHL-Grinder

Kommer en toksnabb rek nu i sista minuterna. Djurgården +0 är spelet som kommer tas till @2.11 hos Pinnacle Sports.

Örebro:
Örebro ligger på en i mina ögon rätt betydelselös tiondeplats i tabellen med nio poäng ner till Rögle som jagar. Örebro bör redan nu ha börjat funderat på åttondelen. Man vet i princip att man inte kommer missa slutspelet och man vet att man inte kommer lyckas komma top-6. Med andra ord kan det vara lite svårt för Örebro att hitta motivationen till denna match plus att man kanske väljer att göra om lite i linorna för att kunna hitta ett fint spel som kommer hålla i slutspelet. Örebro kommer från tre raka förluster och den senaste var brutal då man förlorade borta mot Luleå med 7-0. I den hemska förlusten så var Hudacek borta, oklart om han är borta även ikväll, men är han det så är det såklart även ett jätteminus för Örebro.

Djurgården:
Djurgården ligger på sjätteplats och vill självklart ligga kvar på top-6 inför det stundande slutspelet. Men nu finns även chansen att knappa in på de lagen som ligger högre upp. Sanningen är att Luleå på tredjeplatsen BARA är tre poäng bort för Djurgården. Djurgården är inne i en fin form med sex segrar på sina sju senaste matcher, riktigt fina vibbar i Djurgården med andra ord.

Inbördes möten:
Örebro och Djurgården stöter på varandra för sista gången i grundspelet denna säsong och det lite speciella är att bortalaget vunnit alla tre mötena. Vi får hoppas att så blir utfallet även ikväll.

Jag tror kort och gott att detta är en 50/50 match och därför är det värde på Djurgården till @2.11 draw no bet hos Pinnacle Sports.

Match: Örebro-Djurgården
Spel: Djurgården +0 (Insatsen tillbaka vid oavgjort)
Odds: @2.11
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)*

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 25 Februari, 2016, 18:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!