Svårtippade Serie A-matcher idag i mina ögon. Många täta matcher i bottenstriden som kan gå åt vilket håll som helst känns det som. Det finns dock ett odds som sticker ut lite som jag gillar. Jag tycker Udinese är för stora favoriter här och väljer därför att spel plushcp på tabelljumbon Hellas.

Serie A:
16 Udinese 26 7 6 13 22:40 -18 27p
20 Verona 26 2 12 12 24:43 -19 18p

Udinese hemma:
3-3-6 8:17

Verona borta:
0-6-6 9:22

Form:
Udinese - F,F,O,O,O

Verona - V,F,O,V,O

Senaste match:
Genoa-Udinese 2-1

Verona-Chievo 3-1

Nu tänker ni säkert "varför spela på tabelljumbon"? En tabell ljuger sällan efter 26 spelade omgångar. Men nu är det så att jag ser en väldigt positiv trend i Hellas samtidigt som Udinese har varit ett utav de sämsta lagen 2016, om inte det allra sämsta? Jag tycker verkligen att Delneri har fått ihop något bra nu. Luca Toni och Pazzini har kommit igång och trots det tuffa spelschemat man haft 2016 så har man varit riktigt bra. Man har tagit poäng av både Inter hemma och Roma borta, dessutom fick man en rejäl självförtroendeboost senast när man besegrade Chievo i Derby di Verona med 3-1.

Seriens sämsta hemmalag Udinese började året med att besegra Atalanta. Efter det har det gått betydligt tyngre, laget har nu 8 matcher i följd utan seger och nu har man bara en 4 poängs marginal ner till nedflyttningsstrecket. Udinese är som sagt seriens sämsta hemmalag och faktum är att man har blivit nollade i 3 raka hemmamatcher..

Tänkbara laguppställningar:

Udinese (4-3-3)

ThereauZapata Matos
Kuzmanovic Guilherme Badu
Armero Felipe Danilo Piris
Karnezis

Saknar: Merkel, Wague, Domizzi, Pasquale, Hallfredsson (avstängd)

Hellas Verona (4-3-1-2)

Toni Pazzini
Siligardi
Ionita Marrone Wszolek
Albertazzi Helander Bianchetti Pisano
Gollini

Saknar: Moras, (Viviani, Souprayen och Fares tveksamma)

Trots att Hellas mött lag som Inter, Lazio och Roma har laget bara förlorat 1/7 senaste matcherna. Man tog en blytung derbyseger senast och nu har man vunnit 2/4 senaste. Udinese har som sagt 8 matcher utan seger och därför tycker jag att favoritskapet känns lite för högt på hemmalaget, därför blir spelet.

Spel: Hellas Verona +0.75 @1.74 (halv förlust om Udinese vinner med uddamålet) (3/5) units.
Bolag: Pinnacle Sports

@3quartsitan på twitter

Lycka till!



This is the stats tab
This is the post tip