Speltips

Speltips Athletic Bilbao - Real Betis

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-13 18:00 Spela här

Speltips Athletic Bilbao - Real Betis
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.33 Speltips: 1/1
2016-03-13 18:00 Athletic Bilbao - Real Betis 1/1 2.33 rad

Vi har ett intressant möte på söndag i den spanska la liga när Real Betis kommer till Estadio San Mames för att möta Athletic Bilbao.

Oddset har stigit lite på hemmalaget i och med att Aymeric Laporte (mittbacken) + Mikel Balenziaga (vänsterbacken) saknas. Men marknaden verkar ha glömt bort att även Betis har avstängningar och skador, av mycket större betydelse faktiskt, då Heiko Westermann (mittbacken) + Cristiano Piccini (högerbacken) + Alvaro Cejudo (högeryttern) + Juan Manuel Vargas (vänsteryttern) saknas. Större avbräck och fler till antal.

Vi kommer att få se spännande dueller. Aritz Aduriz mot Ruben Castro på topp. Benat Etxebarria mot Alfred N'Diaye på mitten. Många möten matchen i matchen - men i samtliga möten vinner Bilbao i mitt tycke. Bilbao har vunnit tre av de fyra senaste inbördesmöten. De har fyra segrar i rad nu och det lär bli en femte mot Betis. Senast lagen möttes i Sevilla hade Bilbao en 2-0 ledning i halvtid och vann matchen komfortabelt med 3-1.

Bilbao har en förmåga att chocka sina motståndare och ta en tidig ledning i matchen, vilket de har gjort det i sina tre senaste matcher. Där har de vunnit första halvleken och sedan även matchen. Jag ser inget hinder för att de inte ska kunna göra det igen även mot Betis.

Betis har inte gått poänglösa på sex ligamatcher. Ja. Fast. Lugn nu. Vilka har de mött då? Jo, det började med formsvaga Valencia, sedan var det Deportivo, Gijon, Vallecano, Espanyol och nu senast Granada. Det förklarar saken. Den sviten kommer att brytas mot hemmastarka Bilbao.

Oddset jag får på att Bilbao återigen tar en tidig ledning, vinner första halvleken och även matchen är hela 2.33 hos Unibet - spelas!

rad - 12 Mars, 2016, 16:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!