Speltips Lopez - Bautista Agut

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-03-15 20:00
Land: USA
Liga: ATP Indian Wells
Odds: 2,50
Speltips: Lopez
Spela på Speltips Lopez - Bautista Agut
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Lopez
Jag är lite inne på att Feliciano Lopez slår Bautista Agut i Indian Wells. Han gjorde en helt perfekt genomförd match mot Garcia-Lopez i första omgången och servade nära sin högstanivå. Sen tycks det som att storservare trivs på det här underlaget. Indian Wells är John Isners favoritturnering och även Raonic och Querrey har fina triumfer här.

Det kanske inte är så konstigt... alla dessa spelare får lite mer tid på sig i sina förberedelser på det här underlaget och serven biter fortfarande bra. Men de har fortfarande tillräckligt bra tryck i slagen att slå igenom motståndarnas försvar. Så, jo, storservare trivs bra här. Det finns en lite vriden bild av att de bästa servespelarna är som allra bäst på snabba underlag. De får visserligen ut mer av serven, men de flesta av dem är stora och klumpiga vilket gör att de får problem när bollen väl är i spel.

Bautista Agut tycks fått en liten reaktion efter dundersuccén i början av året. Han var ruskigt bra då, men det är omöjligt för honom att hålla en så pass hög nivå över en längre period och nu på slutet har ju förlusterna börjat droppa in: Torsk mot Klizan i Rotterdam och sedan Bagdatis i Dubai.

...och han trivs inte mot duktiga servare:

Agut 0 - 3 Raonic
Agut 1 - 2 Isner
Agut 0 - 1 Lopez
Agut 1 - 0 Querrey (på grus ska sägas)
Agut 3 - 2 Muller (två matcher på grus som spanjoren vunnit)

Jag tror att Agut störs lite av att han inte får något rytm mot det här typen av spelare. Han vill ha monotona utväxlingar från bakplan och risken är att det blir lite för ryckigt för honom.

Lär bli jämnt, men 2,50 på Lopez är fint och där åker mina polletter in hos NordicBet
Spela på Lopez - Bautista Agut hos Nordicbet
Poldan - 14 Mars 2016 - 12:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
junkies - 2016-03-15 16:18

Också sett Isner göra bra matcjer på grus men de har varit pä snabba grusbanor, finns ju några som är ruskigt snabba,

Poldan - 2016-03-15 00:57

För att inte nämna Karlovic i RG för två år sedan. Men typ Isner och Raonic på det sydamerikanska gruset... det blir problem, men på det europeiska är de inte så himla dåliga.

DENNISS - 2016-03-14 17:25

vissa spelare som Isner är ju kända som hardcourt specialister men har ju även ett spel som passar bra på grus där bollen studsar upp en del och det passar Isner bra med tanke på hans längd kan han slå i middjehöjd. många av experterna säger ju att Isner för exempel borde haft bättre grus resultat i karriären med tanke på att hans serve biter riktigt bra även där
men han har gjort en del bra matcher på grus också kommer i håg för några år sen när han slog både Simon och Tsong på grus i Davis cup i Frankrike något jag aldrig trodde skulle va möjligt.

junkies - 2016-03-14 16:34

Håller med om allt de andra och Lopez 2.50 är definitivt värt en slant

junkies - 2016-03-14 16:32

Vore ju dumt att föredra långsamma underlag som storservare eftersom att dem sällan vinner poängen när bollen väl är i spel, vare sig underlaget är långsamt eller snabbt. Hela deras spel går ju ut på att serven ska avgöra och ta dem till ett TB mer eller mindre. Ser knappast den bilden som vriden alls, de är så de är helt enkelt.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: