Calgary Flames - St Louis Blues

Goalies: Ortio (confirmed) vs Allen (confirmed)

Möte i Western Conference där formstara St Louis Blues gästar Calgary Flames.

Calgary har ingen lyckad säsong och det blir nog tufft för laget att nå slutspel i tuffa Western Conference i år. Laget har inte gått bra på slutet och är 2-6-2 senaste 10 spelade matcherna. Laget fick visserligen tillbaka Dennis Widerman senast mot Arizona Coyotes, men det hjälte föga då man föll med klara 4-1. Johi Ortio har fått chansen mellan stolparna då Karri Ramo är borta. Den har har inte riktigt levt upp till och var endast 0.88 SV% senast. Ortio som nu är svaga 2-7-3 i sina starter med ett GAA 2.94 måste steppa upp om Flames ska ha chans i natt.

St Louis Blues har verkligen hittat formen och man bara ångar på. Laget har nu 6 raka vinster efter att man slagit Dallas Stars med 5-4 efter OT och tog viktiga poäng i jakten om att vinna Central Division. Det som imponerat mest i Blues är att den offensiva produktionen lossnat och man har gjort imponerande 26 mål på sina 6 senaste matcher.

I natt ställs Blues mot ett lag man trivs väldigt bra mot då man vunnit 8/10 senaste mötena och snittat höga 3.60 mål/match på dessa matcher. Med Blues fantastiska målform och spelform mot ett Flames som ser darriga ut med ett Joni Ortio som inte presterat bör det bli svårt att hålla Blues Under 3 mål. Jag kommer därför spela

St Louis Blues Ö2.5 mål @ 1.684 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip