Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-03-16 20:00
Land: usa
Liga: atp indian wells
Odds: 1,70
Speltips: nadal/wawrinka
Spela på Speltips tennisdubbel
Börja spela här
Spela på nadal/wawrinka
jag va fel ute på Sock Thiem va den klart bättre spelaren hela matchen och Sock ska va glad han fick med sig ett set , är imponerad av Thiem han har spelet i sig att klättra upp på rankingen bland de 10 bästa sock kunde inte leva upp till den tennis han prestera under delar av förra året.

Nadal-Zverev

Imponerande av Zverev att slå Dimitriov och Simon båda i tresetare han har ett stort spel i sig och det känns som han även kan spela på alla underlag jag tror däremot inte han räcker till mot Rafa här som känns svår att slå igenom en hel match för han kommer ju inte att bolla ut han.

Nadal va illa ute mot Muller i första omgången med breakbollar emot sig i avgörande set men kunder breaka han i gamet efter och ta hem matchen han har sen slagit ut Verdasco med 2-0 i set där blev det jämnt i andra set efter 6-0 i första set till Nadal blev det 7-6 i avgörande.

Zverev har gjort det bra och är under utveckling men Nadal är Nadal och att banorna inte är dom snabbaste här gynnar han , ska Zverev vinna detta måste han hålla nere misstagen samtidigt som han slår många vinnare klarar han det jag är tveksam.
Nadal har ju fått dopnings anklagelser kastade mot sig av en fransk sport minister nyligen och jag tror det bara har stärkt han mentalt han har något att bevisa här.

Wavrinka- Goffin

Goffin är även han under stor utveckling men Wavrinka är ett nummer större han har även 3-0 i inbördes möten alla på snabba underlag.

Goffin har ett bra fot arbete och gör få misstag från baslinjen men Wavrinka är ju typen av spelare som kan slå sönder dom här baslinje gnetarna med sin starka offensiv.

Jag tror inte goffin är tillräckligt bra för att skicka ut Wavrinka här , det skiljer ju även 14 platser på rankingen och Goffin har en bit kvar innan han utmanar dom här topp spelarna på allvar.
Spela på tennisdubbel hos Bwin
DENNISS - 16 Mars 2016 - 12:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: