Speltips

Speltips Frölunda - Djurgården

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-20 16:00 Spela här

Speltips Frölunda - Djurgården
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.72 Speltips: DIF +1,5
2016-03-20 16:00 Frölunda - Djurgården DIF +1,5 1.72 jepand

Försöker mig på en rek här igen efter ett väldigt långt uppehåll, får se om det går vägen!

Djurgården åker till Göteborg för en tredje match mot serietvåan Frölunda. Hittills har alla matcher de spelat mot varandra slutat med hemmavinst, men ett ruskigt taggat Djurgården som inte har något att förlora kommer enligt mig lyckas vinna en bortamatch mot Frölunda för en gångs skull.

Frölunda kommer till spel utan lagets MVP Joel Lundqvist som väntat men de kan även tappa Ryan Lasch efter att Djurgårdens Marcus Sörensen gav honom en rejäl tackling i senaste matchen. Ett Frölunda utan både Joel och Ryan blir ett lag utan ledare.

Sett över de senaste två matcherna har det varit jämnt spelmässigt men jag tycker ändå att DIF har varit det bättre laget hittills, med en första kedja (Anderson, Thoresen och Sörensen) som sätter skräck i varenda backpar med sina offensiva kvaliteter och en fjärde kedja som kör över allt och alla har de satt ordentlig press på Frölundas backar vilket har märkts under matcherna då det har blivit en hel del slarvfel just tack vare tröttheten som kommer av att bli pressade i varje byte.

Jag tror DIF kommer fortsätta pressa och tackla sina motståndare så mycket som möjligt och tror att de kommer lyckas ta en vinst nere i Göteborg. Men jag feg spelar lite och väljer Djurgården +1,5 @1.72 hos bet365

jepand - 19 Mars, 2016, 22:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!