Gårdagens rek hos rekatochklart satt fint till 2.10, matchbilden var som tänkt och allt var fint. Sedan sattes även 4/5 spel som skrivits ut på min twitter så det blev verkligen ett polettregn. För er nya som möjligtvis inte hittar spelen finns de alltid under "Esport"-kategorin.

Idag tycker jag att jag hittat ännu ett fint spel. Flipside Tactics har sett bra ut på senaste tiden, lyckats vinna två maps över Mousesports, spelat jämnt med Ancient samt även lyckats ta en map från Natus Vincere. Markeloff har spelat helt sinnessjukt bra också vilket är ett plus i kanten.

SK är ett bra lag i grunden och spelarna har definitivt potential att komma tillbaka från den svackan man haft. Man förlorade en map mot Epsilon (ett nystartat relativt dåligt lag) och lyckades inte vinna mot AGG igår, utan förlorade med 2-0.

Flipsid3 har sett bra ut medan SK är i en svacka. Idag är inte den dagen SK tar sig ur sin svacka om man frågar mig och jag väljer därför att spela Flipside med 4/6 till 1.80 hos Nordicbet .

För fler spel, följ mig på Twitter @LuddeBets

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip