Speltips

Speltips Leksand-MODO

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-22 18:30 Spela här

Speltips Leksand-MODO
Land: Sverige Liga: Kval till SHL
Odds: 1.961 Speltips: Över 5 mål
2016-03-22 18:30 Leksand-MODO Över 5 mål 1.961 SHL-Grinder

Det är dags för möte nummer två mellan Leksand och MODO. I det första mötet så var det en riktig kross som MODO stod för när man slog Leksand hemma i Fjällräven Center med 5-0 och tog ledningen med 1-0 i matchserien som är bäst av sju. Idag är det dags för möte nummer två mellan samma lag fast en bit längre ner i vårt avlånga land. Nämligen Dalarna. Absolut, jag håller med om att MODO är favoriter, men dem står alldeles alldeles för lågt IMO för att spela. Det spelet om jag finner bäst idag är överspelet då jag tror att Leksand kommer trycka in några puckar idag. Jag tror absolut detta skulle kunna bli en målrik historia!

Leksand:
I den förra matchen blev man manglade uppe i Örnsköldsvik, nu har man chans till revansch hemma i Tegera. Visst, det är absolut inte kul att få storstryk med 5-0, men jag tror att Leksand ändå kan ruska av sig denna förlust rätt enkelt då man trots allt är stora underdogs och inte har så mycket att förlora. Jag tror som sagt på överspelet ikväll då jag tror Leksand kommer försöka komma tillbaka till sin fartfyllda och även målrika hockey man visat upp på slutet. Det blev mycket mål i Leksands matcher under HockeyAllsvenskan också, snittet låg på drygt 5.7 mål per match och om man kikar på Leksand hemmamatcher så har det varit ännu målgladare där, hela 6.2 mål per match vilket är ett väldigt högt snitt.

MODO:
MODO har minst sagt fått en drömstart i direktkvalet till SHL när man krossade Leksand med hela 5-0 hemma, nu är det dags för bortamatch där jag absolut inte tror de blir lika enkelt. Jag tror vi kan få se en del mål ikväll. MODO:s målsnitt totalt denna säsong ligger på 5.48 mål per match om man ser till endast deras bortamatcher så ligger snittet på 5.23 mål per match. Jag tror det kan bli en öppen match där Leksand kommer gå ut väldigt hårt för att försöka skaka MODO, något som jag dessutom mycket möjligt tror dem kan klara av. Får vi ett tidigt mål tror jag absolut att det skulle kunna rinna på. Speciellt Leksand har haft några matcher i år med extremt mycket mål, speciellt hemma. Hoppas på en målfest även ikväll!

Inbördes möten:
Det har varit riktigt målrika mötet mellan Leksand och MODO dem senaste gångerna man mötts. Om vi ser till dem 6 senaste mötena mellan lagen så har det blivit 5-3, 5-4, 3-3, 4-3, 4-1 och nu senast 5-0. Detta innebär ett snitt på 6.66 mål per match, det enda jag begär är att dem fortsätter hålla detta snitt, då blir det en härlig kväll för både ögat och plånboken.

Match: Leksand-MODO
Spel: Över 5 mål (Insatsen tillbaka vid exakt 5 mål)
Odds: @1.961
Insats: 4/5U (Tungt)
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg, nu jobbar vi inte lite mål!!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 22 Mars, 2016, 17:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!