Speltips Celta Vigo - Deportivo La Coruna

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-02 22:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.80
Speltips: 1
Spela på Speltips Celta Vigo - Deportivo La Coruna
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Lördagens sista match i Spanien spelas i Vigo på arena Balaidos där Celta Vigo tar emot Deportivo La Coruna. Även om oddset har stigit lite grann på hemmalaget finner jag ett stort värde i en hemmaseger.

Efter storförlusten mot Real Madrid har Celta Vigo studsat tillbaka omedelbart och tagit två segrar i rad, 1-0 mot formstarka Real Sociedad hemma och 2-0 borta mot oförutsägbara Valencia. Inget mål insläppt i något utav möten, alltså, som vittnar om att tränaren Eduardo Berizzo har gjort stora förbättringar i försvarsspelet. Offensiven talat sitt klara språk, där Celta Vigo snabbt ställer om och anfaller med tre herrar och en toppforward, som på sistone har varit John Guidetti. Han kommer också att få fortsatt förtroende och jag tror (och hoppas) att han fortsätter att göra mål. Oavsett, att göra mål framåt på hemmaplan har knappast varit något problem för Celta Vigo. Mot ett Deportivo, som har spelat attraktiv och offensivrik fotboll så kommer det att bli mål.

Deportivo själva har varit stabila. Dock har de misslyckats med att ta tre poäng, fram tills senast då motståndarna Levante gjorde ett självmål i slutskedet av matchen och gav Deportivo äntligen en seger på 14 försök. Men tre bortaförluster i rad för Deportivo visar att de har problem utanför Galicien. Det är aldrig enkelt att möta Celta Vigo borta heller. Speciellt när man har svårt mot dem, såsom Deportivo har, i och med att Celta Vigo har vunnit tre av de fyra senaste möten. Jag tycker att det är just där sannolikheten ska ligga på en hemmaseger i dagsläget.

Därmed finner jag ett värde i oddset 1.80 och lägger ett spel hos Nordicbet.
Spela på Celta Vigo - Deportivo La Coruna hos Nordicbet
rad - 1 April 2016 - 23:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2016-04-02 09:59

Bra rek ryggas.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: