Speltips

Speltips Växjö-Skellefteå

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-03 15:00 Spela här

Speltips Växjö-Skellefteå
Land: Sverige Liga: SM-Slutspelet
Odds: 1.91 Speltips: Över 4.5 mål
2016-04-03 15:00 Växjö-Skellefteå Över 4.5 mål 1.91 SHL-Grinder

Halloj!

Dags för match två i denna semifinalen mellan Skellefteå och Växjö. Den första matchen slutade 2-0 till SAIK efter en underhållande match om dog ut lite i tredje perioden. Idag tror jag faktiskt att vi kan få se en del mål och jag tycker absolut att över 4.5 mål till @1.91 är riktigt fint. Jag väljer att gå in med 4/5U här.

Växjö:
Växjö tycker jag faktiskt var helt okej i den förra matchen trots att man gick mållösa. Markus Svensson spelade riktigt bra i Skellefteås kasse och tog många svåra puckar. Men som sagt, Växjö var vassa och ikväll kommer man nog var ännu bättre när man lyfts fram av publiken hemma i Vida Arena. När Växjö mötte Linköping i kvartsfinalen så inledde man den med två raka förluster för att sedan knipa fyra raka segrar. Matcherna i den matchserien var så pass målrika att det iallafall blev fem mål eller mer i fyra av sex möjliga matcher. Det är just fem mål vi behöver i eftermiddag för att vårt spel ska sitta. Växjö hade dessutom ett väldigt högt målsnitt i sina matcher under grundserien med hela 5.5 mål per match. Om man endast ser till matcherna då Växjö spelat hemma så visar statistiken makalösa 6.04 mål per match i snitt. Dessutom har det varit väldigt målrika möten mellan Växjö och Skellefteå under grundserien men det kommer jag in på mer senare.

Skellefteå:
Skellefteå stod för en stabil insats i den senaste matchen när man nollade Växjö hemma och gjorde två kassar själva. Markus Svensson storspelade i Skellefteås kasse, försvaret var bra och offensiven var heller inget att klaga på. Helt enkelt en väldigt bra genomförd match av Skellefteå. Nu är det dags bortamöte mot Växjö och jag tror man har alla förutsättningar att vinna även ikväll! Men det jag tror allra mest på är överspelet som sagt. Under grundserien låg Skellefteås målsnitt i matcherna på 5.06 och om man endast ser till deras bortamatcher så ligger målsnittet på hela 5.5 mål per match. Växjö har haft sina mest målrika matcher på hemmais samtidigt som Skellefteå har haft sina mest målrika matcher på bortais.

Inbördes möten:
Under grundserien har det varit riktiga målfester när dessa två lag mött varandra. Det började med att Växjö slog Skellefteå borta med 4-3 efter OT, men efter det så skärpte sig Skellefteå och har nu tagit tre (fyra) raka segrar. Först vann man med klara 5-2 borta, efter det 4-1 hemma och sista matchen mellan lagen i grundserien så vann Skellefteå återigen med 5-2 borta! Samtliga gånger har det alltså blivit fem mål eller mer och målsnittet ligger på hela 6.25 mål per match efter fulltid.

Jag tycker att det är alldeles för generöst med @1.91 på över 4.5 mål hos Pinnacle Sports så jag går in lite tyngre och investerar 4/5U!

Match: Växjö-Skellefteå
Spel: Över 4.5 mål
Odds: @1.91
Insats: 4/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 15.00
TV: TV12/CMORE

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg, nu jobbar vi in överspelet!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 03 April, 2016, 13:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!