Speltips

Speltips Vinnare av Dreamhack Masters Malmö

Sport: Annat Spelstopp: 2016-04-12 13:45 Spela här

Speltips Vinnare av Dreamhack Masters Malmö
Land: Sverige Liga: Dreamhack Masters (ESPORT
Odds: 2.75 Speltips: Vinnare (CSGO)
2016-04-12 13:45 Vinnare av Dreamhack Masters Malmö Vinnare (CSGO) 2.75 alive365

Dreamhack Masters i Malmö nästa helg med bra lag i grupperna, speciellt luminosity som sett otroligt heta ut nu på senaste tiden.

Ser ingen potentiell utmanar direkt. Fnatic kommer inte pga skada på olofmeister och redan där e en given vinnare borta. Na'Vi kommer men guardian e fortfarande skadad och det har gått snack om han skulle komma eller inte men han sa själv att han kommer. Dock tror jag inte hans prestation kommer stiga avsevärt mot majoren som var nyligen då han fortfarande inte är hel.

***OBS*** bekräftat att Guardian för Na'Vi INTE kommer spela. Starix kommer spela istället och han är inte dålig för fem öre men det var han som steppa ner när dom gjorde spelarbytet för flamie för ett antal månader sedan. Han är numera coach(?) för Na'Vi om jag inte minns fel. Frågan jag ställer mif dock är HUR pass mycket han spelat efter han steppa ner? Koll med laget har han nog absolut men hur bra är han egentligen? Samtidigt så ser jag ingen i laget som ska kunna ta över AWPn på samma sätt som guardian. Na'Vi bygger nämligen hela sin spelstil på just guardian vilket i nuläget blir ännu svårare.****

NIP kan bli intressant då Pyth äntligen får vara med och jag tror dom kan ta sig en bit in i turneringen, eventuellt till final men jag ser dom inte ta LG ännu tyvärr, dom är för bra.

Astralis vill jag inte prata om men måste väl nämna dom ändå. Dom kommer choka som vanligt när det vankas semifinal. End of story

Liquid har ej adren med sig längre då han enbart var stand in i majoren. Dom gjorde det otroligt bra med tanke påå upplägget men det bevisades i semifinalen mot LG att dom saknar erfarenheten av att vara långt inne i turneringar. De kunde inte stänga ner LG med 15 matchbollar över två kartor och det bevisar ju att hjärnan inte riktigt är med ännu. Nu kör dom med koosta istället som även han är en bra spelare men som behöver tid att spela med laget, framförallt på lan, för att ha en chans att påverka laget.

Virtus Pro såg jag som en potentiell vinnare ett tag men när jag såg dom i majoren insåg jag hur pass avdankade dom är. De har inte hittat formen ännu och jag tror inte dom finner den tills nästa vecka.

Resterande lag kommer inte till finalen.

Finns på Betsson och lycka till!

EDITERAD 2016-04-08 20.19:23

alive365 - 11 April, 2016, 01:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Merlin - 2016-04-09 16:29:09

Detta är som bäddat för en LG vinst, om man kollar på förutsättningarna nu med fnatic ute samt navi utan guardian, Tro mig inte fel, navi kan fortfarande bjuda upp till dans men kmr bli svårt då dom litar mkt på att guardian ska få dom här entry fragsen osv, Starix är en bra spelare men inte spelat på länge, ända fördelen där e att han kan alla taktiker osv. Astralis lär säkert gå långt men lär förlora i semi/final, Nip är ju svenskhoppet och dom brukar spela bra när dom är på hemmaplan, dom har ju astralis i gruppen så dom lär nog inte möta varandra förens en eventuell semi/final. Resten av lagen tror jag inte på, G2 är för mkt upp och ner men inget lag som ska ta sig till nån final, inte heller envy tror jag gå långt dom såg sjukt svaga o kassa ut nu i majorn, Vp är för ostabila, innan majorn var dom horribla men på majorn lyste dom upp lite.

Tror på en LG- NIP/astralis i final, nån av dessa lag lär mötas på ena sidan av slutspelet, antingen Nip eller astralis lär på LG då dom spelar i samma grupp men sen beror de på var i gruppen dom hamnar.

Hade varit kul o se nip i final (ska själv dit och kolla så hade varit kul o se dom live)

StefanL - 2016-04-08 22:56:45

Unibet har 2.80 på detta spel, bet365 har 3.00

Jag har ryggat!