Lirar Inter +0,25 (halv vinst vid kryss) till 1,88 hos bet365 (2,5/5) units.

Senaste mötet:
Napoli-Inter 0-2

Serie A:
2 Napoli 32 21 7 4 66:27 +39 70p
4 Inter 32 17 7 8 42:30 +12 58p

Inter hemma:
10-2-4

Napoli borta:
8-4-4

Toppmöte ikväll när Napoli gästar Giuseppe Meazza. Inter jagar den tredje och den sista Champions League-platsen. Milanoklubben har 6 poäng upp till tredjeplatsen som just nu hålls av Roma. Roma tappade poäng mot Bologna förra helgen och Inter har nu läge att sätta press på Romklubben ifall man skulle lyckas vinna ikväll. Motståndet ikväll är dock inte det lättaste då man gästas av ligatvåan Napoli. Men det är ett Napoli som får klara sig utan Gonzalo Higuain som är fortsatt avstängd efter sitt utbrott mot Udinese.

Jag tycker att värdet ligger på hemmalaget ikväll. Inter är starka och svårbesegrade hemma i sin borg och ikväll har man en helt full trupp. Formen är även god - laget har vunnit 3 av sina 5 senaste matcher.
Napoli vann senast mot tabelljumbon Hellas Verona men matchen dessförinnan gjorde man en bedrövlig insats då man förlorade med 1-3 i Udine och fick sin skyttekung Higuain avstängd. Napoli är ligans bästa hemmalag vilket betyder att man är ett par nivåer svagare på bortagräs. I och med Romas poängtapp förra helgen tror jag Napoli är fullt nöjda med ett X ikväll.

1-1, 2-1, vad tror ni?

Laguppställningar (La Gazetta dello Sport):
Inter (4-3-3)

Perisic Icardi Eder
Kondogbia Medel Brozovic
Nagatomo Murillo Miranda D'Ambrosio
Handanovic

Napoli (4-3-3)

Insigne Gabbiadini Callejon
Hamsik Jorginho Allan
Ghoulam Koulibaly Albiol Hysaj
Reina

Avstängd: Higuain (KEY)

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip