Speltips Pospisil - Struff

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-04-27 11:00
Land: Tyskland
Liga: ATP Munchen
Odds: 1,90/1,50
Speltips: Struff -3,5
Spela på Speltips Pospisil - Struff
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Struff -3,5
Pospisil och grus. Det är en dålig kombination. Jag tror inte ens att kanadensaren har vunnit en grusmatch på ATP-nivå än och dessutom har han varit borta från tennisen i över en månad nu. Så, man får sätta ett ganska stort frågetecken för hans form.

Tror inte att Vasek har tillräckligt hög säkerhet från baslinjen och han gillar inte riktigt att ta bollen högt. Nu spelar visserligen Struff rätt flackt han också, men Pospisil är bättre när han får ta bollen lågt.

Jag tycker att Struff varit rätt bra den här grussäsongen. Han var riktigt bra mot Thiem i Monte Carlo, men man ser att han inte är någon grusspelare heller. Glider visserligen ganska bra, men han är så dålig ute i hörnorna att det liksom inte håller i längden.

Dessutom, hemmaplan nu för Struff och han är helt klart en hemmaspelare, även om han kanske inte har så många supportrar. Nådde semifinal i den här turneringen för två år sedan och ja, han gör sällan dåliga matcher innanför Tysklands landsgränser.

Pospisils år har egentligen varit en stor katastrof i år. Bara fyra vinster har han skrapat ihop och då har två av dem kommit mot spelare som han ska utklassa. Jag tror inte att kanadensaren riktigt tror att han kan vinna den här matchen heller. Jag menar, han har inte spelat tennis på sex veckor och gör grusdebut mot en hemmaspelare som gjort en klart godkänd grussäsong. Tillåt mig att tvivla.

Dessutom är Pospisil alltid usel nu uner våren, det har han varit sedan han började spela på ATP-touren och min gissning är att han inte kommer igång förrän efter Roland Garros.

Skulle tro att Struff löser detta utan problem och tar honom rak till 1,50 hos bet365 men också hcp -3,5 till 1,90 hos NordicBet.
Spela på Pospisil - Struff hos Nordicbet
Poldan - 26 April 2016 - 18:47
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2016-04-24 12:54

ja kan struff spela som han gjorde mot thiem då har han en bra chans men det är klart ny match och nya förutsättningar formen verkar i alla fall bra

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: