Speltips: Struff - Del Potro

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-04-28 16:00
Land: Tyskland
Liga: ATP Munchen
Odds: 1,86
Tips: Struff +4
Jag känner mig rätt säker på att Jan Lennard Struff hänger med Del Potro rätt bra i andra omgången av ATP München. Alltså, Struff gjorde en klart godkänd insats mot Pospisil och Del Potro hade ganska stora bekymmer med en väldigt grussvag Dustin Brown.

Faktum är att han så när tappade ett dubbelbreak i andra set och kändes vid tidpunkten riktigt skakig. Den där backhanden förresten, usel verkligen. Han trycker inte till den över huvud taget och slicar i princip allt. Han har gått från att vara en av världens bästa tennisspelare till att mer likna Philipp Petzschner i spelstilen.

Sen är det här Struffs favoritturnering, det spelar ingen roll om han tvingas spela i långärmat och mjukisbyxor...han trivs här och Del Potro är uppenbart rostig efter det senaste uppehållet. Faktum är att argentinaren inte spelat grustennis sedan 2013... det är snart tre år sedan.

Jag kan säga så här, Del Potro har vunnit ett par av sina matcher på ren respekt i år. Men bottennappen är desto fler:

Förlust mot Kukushkin i Sydney, Torsk mot Sam Querrey i Delray Beach, Zeballos i Miami och nu på grus var han knappast stensäker mot Dustin Brown...och jag är övertygad om att Struff skulle vara favorit mot Brown om de möttes på grus idag.

Struff kanske inte är någon gruskung, men han kan slå bra från båda hållen och när tysken har en svag punkt att sikta in sig på, då kommer majoriteten av bollarna att hamna just där och från backhandsidan är Del Potro helt ofarlig i dagslägen.

Jag vet inte riktigt varför han spelar just nu....om han tror att det ska bli bättre med tiden eller om suget helt enkelt är för stort. Svårt att säga, men han överskattas i alla fall just nu, så är det bara.

Jag tror inte att Struff kommer sälja sig billigt i den här matchen och spelar honom +4 games till 1,86 hos Betsson
  Struff - Del Potro
Spela på Speltips Struff - Del Potro
Poldan - 28 April 2016 - 20:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2016-04-28 10:55

anledningen till att han spelar är väl för han måste börja någonstans att komma tillbaka och få matcher i sig, synd att en så bra spelare fått några av sina bästa år förstörd av skador känns väl som han bör slå struff idag men blir ju nog ingen utklassning.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:30  Cowboys - Eagles
Amfotboll - NFL - 2 hcp -5,5
1.86
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming