Speltips

Speltips Malaga - Levante

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-05-02 20:30 Spela här

Speltips Malaga - Levante
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.25 Speltips: 1
2016-05-02 20:30 Malaga - Levante 1 2.25 rad

Måndagens enda match i spanska huvudligan spelas i Malaga där jumbon Levante kommer på besök. När det erbjuds långt över dubbla pengar på att Malaga ska ha en vanlig dag på jobbet mot seriens sämsta lag så passar jag på och lägger ett spel.

Visst är det som så att Malaga inte har något att spela för längre. Dessutom har de inte vunnit en match på fem omgångar. Däremot har de inte gett upp och slutat spela fotboll. Under de fem senaste matcherna har det blivit uddamålsförluster i två av dem, de övriga tre har slutat oavgjort. Malaga har hittat en bra form under våren, även om det gått lite hackigt på sistone. Jag är övertygad om att trenden vänder just i detta möte.

Med tre omgångar kvar är Levante i princip utslagna. De ligger sist och behöver vinna samtliga tre matcher för att ens ha en teoretisk möjlighet att stanna kvar i ligan. Även då ska mycket till för att Levante ska klara sig. Därmed blir det fullt fart framåt för Levantes del, vilket kommer att lämna en hel del utrymme bakåt som Malagas kontringsstarka offensiv kommer att ta vara på. För övrigt släpper inte Malaga in många mål. Trycket på Levante att anfalla kommer helt enkelt att kosta dem en förlust, i mitt tycke.

Inbördes har Malaga vunnit två och förlorat två på de fyra senaste mötena. Med tanke på dagens omständigheter, form och placering så ska Malaga vinna varannan match. Det erbjuds 2.25 i odds på en hemmaseger på bet365 - det tar jag.

rad - 01 Maj, 2016, 22:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!