Speltips

Speltips Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-05-27 02:00 Spela här

Speltips Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.833 Speltips: Pens FT
2016-05-27 02:00 Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning Pens FT 1.833 hockeystick

Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning

Goalies: Murray (probable) vs Vasilevskiy (confirmed)

Då var det dags för Game 7 i Eastern Conference finals. Penguins lyckades ta Game 6 och nu ligger pressen på hemmalaget att ro hem serien. Klarar man av det?

Tampa Bay Lightning motbevisade alla bolag som tryckt ner de som stora underdogs i den här matchserien på förhand. Efter att ha presterat fin hockey hela matchserien har man verkligen pressat ett Pittsburgh Penguins i toppform. Efter att man vann Game 5 borta i Pittsburgh med 4-3 efter OT hade man alltså möjlighet att slå ut Pens inför hemmafansen i Amalie Arena. Något som man alltså inte lyckades med. Det var istället Pens som visade vart skåpet ska stå och man dominerade matchen från första början. Sidney Crosby kom att återigen bli huvudfigur som han varit i många av Pens vinster i den här matchserien. Penguins vann tillslut med klara 5-2.

I natt har vi alltså en helt avgörande match om vilket lag som kommer ställas mot San Jose Sharks i SC final. Penguins är stora favoriter och visst kan man tycka att det är lite konstigt med tanke på hur jämn den här serien varit, men det känns verkligen som Bolts hade sitt läge i Game 6, och nu ligger momentet hos Penguins.

Jag kommer därför att spela

Pittsburgh Penguins FT @ 1.833 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 26 Maj, 2016, 18:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!