I Milano spelas Champions League finalen mellan Real Madrid och Atletico Madrid. Ett helspanskt Madrid-möte där lillebror Atletico har under de senaste säsongerna spelar bra mot storebror Real. Vi minns nog alla att de möttes i Champions League finalen för två år sedan där Real kvitterade i de sista sekunderna. Den finalen var, i mitt tycke, en defensiv föreställning och mycket tyder på att vi får se ett liknande scenario.

Om vi ser på de fyra senaste möten lagen emellan så har de slutat:

Primera Division: 27/2, 2016
R.Madrid 0 - 1 A.Madrid

Primera Division: 4/10, 2015
A.Madrid 1 - 1 R.Madrid

UEFA Champions League: 22/4, 2015
R.Madrid 1 - 0 A.Madrid

UEFA Champions League: 14/4, 2015
A.Madrid 0 - 0 R.Madrid

Alltså, tre av fyra har slutat med under 1.5 mål. Atletico Madrid är överlägset det laget som släpper in minst antal mål. Många matcher slutar med just 1-0, både mot stora och små lag. Real Madrid har också två gånger nyligen spelat just 1-0 (mot Real Sociedad i ligan och Manchester City i Champions League). Inget tyder heller på att Real Madrid kommer att tokanfalla här så detta blir en tillknäppt tillställning.

Inga avbräck i något utav lagen - i alla fall inte om vi är överens om att Ramos och Pepe är mittbacksparet i Real Madrid. Alla spelare är utvilade, laddade och redo för en tuff match.

Oddset på UNDER alternativen har sjunkit. Dock är det fortfarande lockande nog att spela på att under 1.5 återigen upprepas, denna gång till oddset 2.94 före kommission på Betfair .

This is the stats tab
This is the post tip