Speltips: tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-28 11:00
Land: frankrike
Liga: franska öppna
Odds: 1.78
Tips: Thiem/Ferrer - 1.5 set
Första missen i franska öppna kom igår men ändå 7 av 8 spel in så här långt får ses som klart godkänt

Thiem-Zverev

Intressant möte mellan två stora talanger Thiem är ju redan etablerad som toppspelare och spelar på en hög nivå han kommer nog snart va en topp 10 spelare, Zverev är nog den största talangen under 20 år och man ser ju att han har spelet i sig a tt bli en topp 10 spelare även han.

Zverev har gjort det bra i år och har ju bland annat nått två semifinaler och en final i år intressant är att han har mött Thiem två gånger på grus i år i Munchen och i finalen I Nice båda gångerna har han gjort en bra match och tagit set men Thiem har varit den klart starkare spelarnen i avgörande set och vunnit båda mötena.

Thiem har gjort det bra i år med två grustitlar i Acapulco och Nice han har väl inte presterat riktigt lika bra i masters turneringarna men han har helt klart spelet i sig att matcha dom bästa spelarna.

Zverev har framtiden för sig men Thiem är en mycket svår motståndare han har lyckats pressa han ganska bra i båda mötena i år men Thiem har en nivå till i sitt spel och han är starkare på underlaget än Zverev.
Jag tror en femsets match gynnar Thiem om det skulle bli en lång match han är den fysiskt starkare spelaren av de två det här kan nog bli en jämn match men det känns som Thiem kommer att dra längsta strået igen.
Den här halvan har ju öppnat upp sig riktig sen Nadal drog sig ur och istället för att få möta Nadal i nästa omgång får vinnaren möta Granollers , jag tror Thiem ser sin chans att ta sig djupt i turneringen här och kommer att göra en bra insats idag.

Ferrer-Lopez

Jag spelar Lopez att vinna under 1.5 set , Ferrer kom igång riktigt senast när han besegrade Monaco Med 3-1 i set och det såg ut som den gammle Ferrer igen särskilt när han skickar tillbaks allting och ser oslagbar ut fysiskt.

Ferrer har 5-0 på grus mot Lopez och jag tror han får det jobbigt igen han har ju sin stora serve i övrigt kommer han att få stora problem att matcha Ferrer i de längre bollduellerna.

Jag håller Ferrer som stor favorit här ett set kan han nog tappa men knappast mer han är den klart bättre spelaren av de två och Ferrer känns som en riktig dålig matchup för Lopez.
Ferrer har höjt sig spelmässigt de senaste matcherna och när han närmar sig sin högsta nivå är han ju mycket svårslagen på grus.
  tennisdubbel
Spela på Speltips tennisdubbel
DENNISS - 28 Maj 2016 - 10:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
13:00  Mendes - Shmyrev
Bordtennis - Challenger series - Mendes
1.80
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
17:30  Litvinov - Plzen
Ishockey - Extraliga - 2
1.80
19:00  Jönköping - Växjö
Innebandy - SSL - 2 hcp -2,5
1.84
20:00  GCK Lions - Langenthal
Ishockey - Swiss League - 2 hcp -1,5
1.76
20:45  Man City - Napoli
Fotboll - CL - 1 asian hcp -1,5
2.48
20:45  Manchester City - Napoli
Fotboll - Champions League - 1
1.60
02:00  Cavaliers - Celtics
Basket - NBA - 2 hcp +3,5
1.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming