Speltips: tennisdubbel

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-05-30 13:30
Land: frankrike
Liga: franska öppna
Odds: 1.81
Tips: Murray/Herbert/Mahyt
Nishikori gjorde sin sämsta match på länge igår och även om han stördes av regnavbrottet i första set där han va i ledning men sen tappa den efter så kom han inte alls upp i den standard han spelat i på slutet.
9 av 11 så här långt i franska provar en dubbel där jag tycker oddset är helt ok

Gasquet-Murray

Gasquet har gjort det bra så här långt med vinster mot Belluci, Fratangelo, Kyrgios och Nishikori i den fjärde omgången han har lyckats vinna ganska enkelt mot Kyrgios och Nishikori men jag tycker han har haft marginalerna med sig Kyrgios hade skadeproblem och när han låg under med 4-3 och break i första set igår mot Nishikori bröts matchen för regn när matchen återupptogs hade ju Nishikori tappat all rytm och förlora sen första set Gasquet va den bättre spelaren inget snack om den saken men regnavbrottet hjälpte han utan tvekan.

Murray har gått fram här efter två femsetare mot Stepanek och Borque i första och andra omgången sen har det gått enklare mot storservarna Karlovic och Isner där han bara tappet ett set.
Murray har ju presterat mycket bra tennis på underlaget en längre tid nu med final i Madrid mot Djokovic och vinst i Rom mot Djokovic där han gjorde en mycket bra match.

Murray är given favorit för mig, Gasquet har spelat bra så här långt men Murray är jobbig att möta och när han väl tagit sig så här långt i turneringen vill han mer och då är han svårslagen den tennis han har presterat i Madrid där han gick till final och senast i finalen i masters i Rom mot Djokovic är på allra högsta nivå.
Det va Nishikori som stod för misstagen mot Gasquet igår jag trodde det skulle va tvärtom men Gasquet lyckades hålla nere misstagen och även slå en hel del vinnare det tror jag han får problem med mot Murray som efter Djokovic och Nadal har det bästa försvaret och är ju riktigt svår att slå hål på Gasquet måste spela på ännu mindre marginaler här och då kommer det garanterat komma fler misstag.
Som jag ser det är Murray en mycket bättre tennisspelare och han har ju även ett vapen i sin stora serve där han inte släpper till något känns inte som han kommer ge bort många breakbollar.
Det här är Gasquets första kvartsfinal i Franska Öppna och han kommer givetvis att ha ett stort stöd igen men jag tror helt enkelt Murray blir för svår här den tennis han har presterat en längre tid nu är på en annan nivå än Gasquet och kan han hålla den standarden imorgon får Gasquet stora problem.

Herbert/Mahut-Lopez-Lopez

Två mycket bra dubbelpar som ställs mot varandra här men jag ger fördelen till Herbert/Mahut som spelat lysande tennis i år och vunnit tre masters titalar i Indian Wells, Miami och Monte Carlo.

Lopez/Lopez är ju även båda mycket bra dubbelspelare särskilt FelicianoLopez som har sin starka serve och även mycket bra volleyspel.
Båda servar bra och Marc Lopez spelar ju mest dubbel med bra resultat.

Jag ger fördelen till Herbert/Mahut dom spelar med stort självförtroende efter ett mycket bra år båda är ju dessutom ruskigt svåra att bryta och ger inte bort något i egen serve.
Med tanke på att matchen spelas här i Frankrike håller jag dom som klara favoriter att vinna detta.

  tennisdubbel
Spela på Speltips tennisdubbel
DENNISS - 30 Maj 2016 - 09:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
18:15  Assar - Shibaev
Bordtennis - World cup - Assar
1.83
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
21:00  West Ham - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
1.85
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming