Speltips

Speltips Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-05-31 02:00 Spela här

Speltips Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.719 Speltips: Pens ML
2016-05-31 02:00 Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks Pens ML 1.719 hockeystick

Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks

Goalies: Murray (probable) vs Jones (probable)

Äntligen är det dag! Stanley Cup final 2016 mellan Pittsburgh Penguins och San Jose Sharks! Sharks som nått sin första final i historien mot ett Penguins som inte varit såhär pass heta på flera år. Vilka håller ni som favoriter?

Pittsburgh Penguins klarade tillslut Tampa Bay Lightning efter 7 matcher. Detta efter att man varit stora favoriter enligt bolagen, men Tampa visade verkligen att man skulle ge detta formtoppade Pens en match. Bolts hade läge att ta hem serien i Game 6 efter att man presterat fin hockey i bortamatcherna i Pittsburgh, men när pingvinerna körde över Bolts i den matchen visade man tillslut att bästa laget vann!

San Jose Sharks trodde nog inte många alls på inför säsongen och det var faktiskt en del amerikanska experter som inte ens trodde att de skulle ta sig till slutspel. Joe Thronton och Patrick Marleau var två spelare som var hårt ifrågasatta men de är just de spelare som steppat upp och visat att de fortfarande håller världsklass. Detta tillsammans med Pavelski, Ward och Couture har gjort att Sharks offensiv varit sylvass. Man skickade ut Blues efter 6 matcher i en matchup där bland annat jag trodde skulle bli tufft för Sharks.

Inför nattens match måste jag dock hålla Pens som klara favoriter, dels pga av att laget haft erfarenhet av att spela SC-final förut samt att de i hela slutspelet varit lugna och presterat fantastisk hockey. Känslan är att Sharks kan vara aningen övertaggade vilket är livsfarligt mot detta Pens i denna form.

Jag kommer därför spela

Pittsburgh Penguins ML @ 1.719 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 30 Maj, 2016, 17:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!