Speltips

Speltips Kovland v Torpshammar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-06-05 18:00 Spela här

Speltips Kovland v Torpshammar
Land: Sverige Liga: Div 5 Medelpad
Odds: 2,21 Speltips: 2
2016-06-05 18:00 Kovland v Torpshammar 2 2,21 holms

Under lördagen så tar Kovlands IF emot Torpshammars IF på Ånäsvallen. Ettan mot tvåan. Samma poäng, men olika målskillnad. En jämn historia tänker ni, och det borde väl en annan tänka också, om det inte vore för att en sjömanskostym ska skräna så att fiskmåsarna flyr norrut.
Det är naturligtvis Håkan Hellström jag talar om, och enligt mina källor så innebär denne Håkan bekymmer för Kovland då det ryktas om att flera från laget ska dit och lyssna eller saknas av andra anledningar.
Har man desssutom koll på musiken dom spelar i högtalarna på Torpshammars IP, vi snackar alltså Aqua och liknande, så förstår man att transistorradion inte kunnat ta emot tonerna av Håkan ännu och därför bör Torparna heller inte vara medvetna om att spelningen ens äger rum.

Matchen då.
Torpshammar har gjort 26(!!!) mål på fem matcher och endast släppt in 6. Nu har man varken mött Kovland eller Söråker ännu, de tippade topplagen, men det är ändå starka papper.
Senast slog man tillbaka Granlo BK med 4-2, ett Granlo som inledde serien med tre raka segrar, bland annat mot ett starkt Söråker, men nu fick inkassera sin andra raka förlust.

Kovland då?
Jo.
Börjat serien strålande och har fyra segrar och en oavgjord, precis som Torpshammar. Man har gjort 10 mål, 16 färre än Torpshammar, men bara släppt in 3 mål hittills. Detta är naturligtvis oerhört starkt, därför kommer det säkerligen att vara kännbart att sakna två ordinarie från backlinjen, men också ytterligare två bärande spelare.

Jag skulle säga att ett fulltaligt Kovland är bättre än Torpshammar, marginellt men ändock.
Däremot mot bakgrund av ovanstående fakta så är jag övertygad om att Torpshammar går segrande ur detta. 1-3 låter som ett rimligt resulutat och Torparna kan gå på långhelg i ensam serieledning.

holms - 03 Juni, 2016, 13:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!