Speltips

Speltips Pouille - Millman

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-06-07 12:30 Spela här

Speltips Pouille - Millman
Land: Tyskland Liga: ATP Stuttgart
Odds: 2,00 Speltips: Millman
2016-06-07 12:30 Pouille - Millman Millman 2,00 Poldan

Så här: John Millman ska inte stå i 2,00 mot Lucas Pouille på gräs. Han ska vara klar favorit.

Alla som är från Australien kan spela på gräs. De har med säkerhet spelat på gräs som juniorer och det är bara i Australien (typ) som det arrangeras futureturneringar på gräs. Förra året slog Millman Robredo i Wimbledon och tog två set på Baghdatis i rundan efter. Han rör sig bra och det viktigaste: han är van att spela på gräs.

Det kan man inte direkt säga om Lucas Pouille. Fransmannen har alltså inte vunnit en gräsmatch sedan 2013 och dessutom åkte han ur Roland Garros på ett mycket snöpligt vis. Det kan alltså knappast någon formstark spelare som lämnade Frankrike för grässpel i Stuttgart.

Millman då? Pressade Isner ordentligt i RG och då ska man veta att han hatar grus, den här killen. Har en riktigt bra backhand och tillräckligt bra serve för att ställa till det för en spelare som Pouille.

Fransmannen är normalt sett bäst på långsamma underlag. Han har direkt dåliga resultat inomhus på hardcourt och gräs. Han verkar ha problem att ta bollen lågt och får problem när han inte kan glida ute i hörnorna.

Till 2,00 skickar jag in mina polletter på John Millman hos bet365

Poldan - 05 Juni, 2016, 20:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DENNISS - 2016-06-07 10:08:01

pouille har ju en tung serve som borde räcka en bit millman mera hemma på underlaget ändå men hans serve kommer nog räcka en bra bit