Speltips Albanien - Schweiz

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-06-11 15:00
Land: Frankrike
Liga: EM2016
Odds: 2.1
Speltips: 1X
Spela på Speltips Albanien - Schweiz
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1X
Ett mycket laddat möte väntar när Albanien debuterar i fotbolls-EM och möter Schweiz. Vi har ett krig att vänta oss där jag tvivlar starkt på att Albanien ska förlora oftare än varannan match.

Inbördesstatistiken lägger jag helt åt sidan eftersom lagen inte har mötts sedan år 2013.

Efter ett imponerande kval (där Albanien slutade tvåa bakom Portugal, före både Danmark och Serbien) har Albanien hittat en bra form inför mästerskapet. Albanien är ett av de nederlagstippade länderna men har allt att vinna. Laget kommer att, precis som i kvalet, gå in till denna match utan respekt för sina motståndare och ge 1000%. Extra laddat är det för att många spelare i Schweiz har albansk påbrå, så motivationen är på topp.

Formen hos schweizarna kunde definitivt vara bättre, i och med att de har tre förluster på de senaste fyra matcher. Då har Schweiz mött lag som Moldavien, Belgien, Bosnien och Irland - endast vinst mot Moldavien med 2-1. Det som oroar är att Schweiz har släppt in mål i samtliga sex senaste matcher. Försvarsspelet har inte varit stabilt, där många ändringar har utförts utan någon framgång. En hel del av de insläppta målen har helt enkelt varit för enkla. Det håller inte i EM.

Å andra sidan har Albanien gjort mål framåt i de sju senaste matcher. Jag är övertygad om att den statistiken fortsätter, med tanke på Albaniens vassa anfallsspel.

Det här blir en kamp där Schweiz definitivt inte kommer att motsvara favoritskapet såsom marknaden föreslår. Därmed är 1X oddset till 2.10, på att Albanien åtminstone ska ta en poäng, av stort värde, i mitt tycke - och spelet läggs hos Unibet.
Spela på Albanien - Schweiz hos Unibet
Spela nu
rad - 10 Juni 2016 - 22:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Aston - 2016-06-10 23:06

Kul brödrakamp också mellan talangfulle Taulant Xhaka (Albanien) och stenhårde Granit Xhaka (Schweiz) som valt att representera olika landslag där båda med facit i hand kunde spelat för Kosovo (dock inget alternativ när de skulle välja landslag då Kosovo inte var FIFA / UEFA medlem före maj 2016).

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: