Speltips

Speltips Frankrike - Island

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-07-03 21:00 Spela här

Speltips Frankrike - Island
Land: Frankrike Liga: EM2016
Odds: 2.44 Speltips: BLGM
2016-07-03 21:00 Frankrike - Island BLGM 2.44 rad

Den sista kvartsfinalen i fotbolls-EM spelas mellan värdnationen Frankrike och landet som är på allas läppar och som har vunnit allas hjärtan, Island. Välförtjänt också. Inget snack om saken.

Det är svårt att hitta nya ord om fotbollslandslaget Island. Med två segrar och två oavgjorda matcher har Lars Lagerbäcks lag tagit sig till kvartsfinal i turneringen. Imponerande, minst sagt.

Det som fascinerar mig är att Island, trots deras låga bollinnehav, tar vara på sina chanser och gör MÅL - mot alla. I alla (10) landskamper som Island har spelat år 2016 har de både gjort mål och släppt in mål, med undantaget av 4-0 vinsten mot Liechtenstein. Självklart ska målskörden fortsätta även mot Frankrike, med tanke på den goda formen, samt att fransmännen har två avbräck defensivt. I Frankrike saknas mittfältaren N'Golo Kante och mittbacken Adil Rami på grund av avstängningar.

De två senaste möten har båda slutat med 3-2 till Frankrike, så det råder ingen tvekan om att Island ska kunna göra mål mot Frankrike igen. Jag ser ingen anledning att tvivla på Islands prestation. Detta kommer att bli definitivt jobbigt för Frankrike. Hela fotbolls-Europa jublar när Island gör mål, så de har nästan alla bakom sig.

Frankrike har i år gjort mål på samtliga motståndare förutom i den "mindre" viktiga matchen mot Schweiz, då fransmännen endast behövde spela oavgjort för att vinna gruppen. Annars har det i mästerskapet blivit två mål mot Rumänien, två mål mot Albanien och nu senaste två mål mot Irland.

Vi har två lag som både släpper in en del mål och framför allt gör mål framåt, så att båda lagen ska göra mål i matchen, till 2.44 i odds är ett givet spel hos Betfair .

rad - 02 Juli, 2016, 22:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!