Tycker att Kevin Anderson överskattas något enormt efter finalen i US Open, jag menar, en match mellan Kevin och en formstark Kyle Edmund ska i normala fall vara helt öppen. Det ska liksom smulas ner till hur pass bra Kevin servar eller hur bra Edmund returnerar om man så vill. Nu får man 3,20 på britten och men tanke på Kyles starka säsonginledning så... luktar skräll här.
Kevin tog sig till final i Chennai, eller vad nu turneringen heter. Han gjorde det genom att bli pressad av Monterio som bara vunnit någon enstaka match på hardcourt i karriären, tappade därefter set mot Kukushkin och Paire innan han fick stryk i raka set mot Simon. Bra att ta sig till final, helt klart, men det var långt ifrån stabilt och väcker orosmoln inför Australian Open.

De har bara mötts en gång tidigare, då vände Anderson 1-2-underläge till 3-2 i Roland Garros – och det kan jag säga, så mycket betyder inte underlaget för de här två. Anderson är högst kapabel på grus också, och Edmund är allround.

Summa summarum: Edmund ska hänga med Anderson bättre än vad oddsen säger och därför måste vi hitta ett passande spel här. Det får bli uppdelad insats på Edmund rak till 3,20 hos Bethard och över 3,5 set hos samma bolag. Förväntar mig helt enkelt en väldigt tight batalj.

This is the stats tab
This is the post tip