Vill återigen höja upp skrällfingret och peka ut benneteu som en möjlig vinnare mot Cilic. Nu känns det ju lite otroligt att han skulle skrälla i tre raka matcher men vad ska man säga, förutsättningarna är väldigt gynnsamma för honom inför den här matchen.

Cilic, redan klar för ATP-slutspelet som är betydligt mer luktrativt än Paris Masters. Han är dessutom inte i någon magisk form. Helt oföklarligt hur han kan slå Coric i raka set. Ni som såg den matcher förstår, Coric var och högg i oerhört många av Cilic servegem men fick aldrig hål på honom. Cilic å andra sidan var inte i närheten av Coric förutom två gånger – då blev det break och matchen slutade 6-4,6-4 trots att Coric under stora delar av matchen var den bättre spelaren. Lite samma sak mot Bautista Agut där Cilic räddade 6 av 8 breakbollar.

Den här höga studsen i Paris är till Benneteaus fördel, ingen snack om den saken. Cilic är bättre när han får ta bollen lågt och dessutom servar han inte särskilt bra heller. Han har ingen riktigt bra kickserve som är nyckeln till framgång på det här underlaget.

Benneteau har tagit set i 3 av 3 matcher mot Cilic, samtliga matcher på ett Snabbare hardcourtunderlag än detta så jag ser goda chanser till att Benny kniper ett set idag igen.

Det finns ett par alternativ här och jag tycker alla är bra: Benneteu rak till 4,65 hos Bethard , Benneteau +1,5 set till 2,22, överspeler eller +4,5 games. Jag går för det sistnämnda till 1,61, Benneteau spelar trots allt på hemmaplan och om jag förstått allt rätt så lägger han av efter den här turneringen så räkna med att han aldrig ger upp.

Finns hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip