Den regerande ATP Masters Miami mästaren Daniil Medvedev är en underdog hos spelbolagen när han ställs mot Jannik Sinner, i semifinalen. Ett tajt möte mellan världsfyran som har slagit världstrean 6 gånger och förlorat 4 gånger. Men sist blev det ett nederlag i finalen av Australiska Öppna. Här är mitt speltips - till dubbla degen i odds!

Medvedev är på jakt både efter ett titelförsvar och för att resa sig, efter att ha gått förlorandes ur två tuffa finaler. Förutom i årets första Grand Slam blev det också en finalförlust mot Carlos Alcaraz i Indian Wells. Dock har Medvedev rest sig och spelat bländande i denna turnering, där har ännu inte har tappat något sätt. På vägen har Fucsovics, Norrie, Koepfer och Jarry slagits bekvämt.

Sinner fortsätter att imponera stort. Australiska Öppna vinnaren har endast förlorat en match under säsongen. I denna turnering visade sig italienaren vara mänsklig när han tappade ett set mot Tallon Griekspoor, men har därefter slagit O'Connell och Machac utan krångel. Att Sinner är i toppslag är det inget snack om. Fast vi får inte heller glömma att han har haft svårt mot Medvedev tidigare.

Medvedev tar revansch?

En sak är säker. Medvedev, som har visat prov på sin toppform under hela turneringen, kommer att vilja studsa tillbaka efter det som hände sist i Melbourne. Att han är kapabel till att fajtas mot Sinner är något han har visat så många gånger förut. Så även denna gång. Någon enkel match blir det inte. Snarare små marginaler som kommer fälla avgörandet.

Mina pengar läggs på att Medvedev täcker handikapp linan på +2,5 games, till 2.00 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip