Han är ju på gång nu, Pospisil, och servar han bara som han gjort så här långt så kommer han få med sig ett knippe servegames även mot Djokovic. I slutändan vinner såklart serben. Vasek kommer spela med små marginaler och förr eller senare även tappa serven.

Två gånger tidigare har kanadernsaren hängt med världsettan. Båda gångerna på hardcourt och båda gångerna på snabba underlaget. Han fick stortorsk i DC på grus, men det är inte så konstigt. Pospisil på grus är inte ens topp 150. Tror faktiskt inte att han vunnit en match på grus på professionell nivå. Åtminstone inte ATP.

Nu när han äntligen hittat lite form så tror jag att han känner sig hyfsat trygg med att spela med små marginaler. Ofta är det så, att spelare som spelar med små marginaler och är formstarka hänger med de allra flesta. Det blir så oerhört svårt att få hål på dem.

Förmodligen är det här en mastersturnering som kanske inte står högst i kurs hos Serben. Han vill nog ändå hålla Murray bakom sig, men det gör han oavsett om han vinner ATP-slutspelet. Brukar också bli rätt sliten på sluttampen av säsongen och det såg vi ju inte minst i US Open.

Jag tror att vi kommer få se Pospisil i högform mot en Djokovic i lunktempo. Han ska bara täcka hcp-linan på +6,5 till 1,64 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip