Kan säga så här, Rogerio Dutra Silva är en väldigt mycket bättre grusspelare än Bernard Tomic. Rekade ju emot Tomic i första omgången men Albot drog sig ur i sista sekund, istället kom luckylosern Mohamed Safwat in, han som förlorade sin kvalfinal med 6-1,6-2, och satte käppar i hjulet för Tomic. Då ska det sägas att Safwat är en dålig grusspelare. Såg matchen och kan säga utan vidare att det INTE var två duktiga grusspelare som möttes. Tomic gled på gruset en gång under hela matchen...EN gång. Det här gör att han kommer sent till bollarna ute i hörnorna.
Lyckades ju vända på steken tillslut, men det är klart, en formsvag spelare rankad 200 som är dålig på grus ska till och med Tomic kunna mäkta med. Nu är det dock helt andra bullar.

Dutra Silva är rankad 69 och är nog challengertourens bästa grusspelare. Han gör inte annat än att spela grus. Kommer trycka bak Tomic långt bak i banan där han är helt ofarlig och särskilt ute i hörnorna där Silva är expert på att sätta sina motståndare. Sen är ju inte direkt Tomic jättevass på att ta bollarna högt och det är precis vad man får av Silva. Höga, toppspinnade bollar på baslinjen.
Nej, inget med den här matchen talar för Tomic.

Han servade ganska bra i sin öppningsmatch, men det handlar trots allt om grus och så bra serve har han inte att det ska räcka för att slå Dutra Silva. Det enda bekymret är att brassen var ett tiebreak från att ryka i första omgången mot Riccardo Bellotti, stängde sedan matchen med 6-0 i skiljeset och det ska sägas att Bellotti gjort en riktigt bra kval.

Låt oss säga att Dutra Silva är en av världens 70 bästa grusspelare och Tomic kanske är 130, där någonstans. Då tycker i alla fall jag att det är värde på brassen till 1,83 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip