Det kommer att vara snuskigt svårt att bryta Karlovic på det här underlaget, alltså mer eller mindre omöjligt. Det som kan hända är att han bränner bort sig med ett gäng dubbelfel, annars så sitter ju den här utan vidare.

Han servar ju redan hårdast på touren och lägg till att bollen inte går så snabbt genom luften i någon annan turneringen i världen.

Hade ju Estrella -3,5 i hans första match. Kan säga att den backhanden funderade mindre bra men ändå hade han tre breakbollar till 4-0 och dubbelbreak i tredje som med säkerhet hade gjort att spelet suttit. Nu är det uppförsbacke istället, men precis lika mycket som det gynnar Karlovic i servegemen så kommer de här förutsättningarna att missgynna honom i returspelet.

Han undviker ju grus i den mån det är möjligt, Karlovic. Han rör sig så förbannat dåligt så att det nästan blir paradi, men å andra sidan kickar han ju upp andraservarna brutalt högt på grus, så det blir ändå en massa tiebreak.

Han har, på sin åtta senaste grusmatcher helt sjuka 16 tiebreak och då ska man ju lägga till att förutästtningarna i Quito är betydligt mer tiebreakvänliga än i t.ex Roland Garros.

Tror nog att vi får se över 10,5 games i första set minst 50% av gångerna, förmodligen oftare, så oddset 2,17 är väldigt fint hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip