Innan ATP Geneve skulle nog oddsen på grus mellan Mischa Zverev och Napolitano vara väldigt jämna. Men ok, Zverev har spelat bra och framför allt smart den här veckan men det är knappast optimal uppladdning inför RG.

Sju matcher har han spelat i Geneve, varav fem tresetare. Alltså, det är oerhört mycket för Mischa. Lägg till att det här verkligen är en lågmotivationsturnering så...han blir liksom automatiskt överskattad. Har väldigt svårt att tro att han kan upprätthålla sin högstanivå i Paris. Sen har han ju en spelstil som inte passar på grus direkt. Om motståndaren bara är tillräckligt skärpt så öppnas det fina passeringslägen hela tiden.

Napolitano, en av de bättre spelarna på challengertouren håller ungefär samma klass som Zverev normalt håller på grus. Sen är det inte helt ovanligt att Zverev går djupt i en turnering och ryker direkt i nästföljande turnering. Det hände i Australian Open 2017, Basel 2016, München 2016... ja, det har hänt ett par gånger senaste året i alla fall, vilket jag tror hänger ihop med att Zverevs kropp säger ifrån.

Är villig att prova Napolitano till 3,70 och + 5,5 games på italienaren till 1,85. Båda spelen hos Leo Vegas.

This is the stats tab
This is the post tip