Nej jag litar på att Marin Cilic rider på sin nytändning här i Monte Carlo. Han ställs mot Ramos som inte trivs mot kroaten. 3-1 inbördes och egentligen är det inte så konstigt. Cilic har ett jävla tryck i sina slag och kommer att vara den förande spelaren i den här matchen. Ramos kommer att få ligga på defensiven och då är bara frågan om Cilic kan upprätthålla tillräckligt hög säkerhet.

Förvånar mig heller inte om Ramos får en reaktion efter att ha slagit ut en urusel Murray också. Det krävs en hel del både psykiskt och fysiskt för att slå en toppspelare och det är inte ovanligt att man liksom krämar ur allt.

Jag tycker inte heller att man ska dra för stora växlar av Ramos vinst mot Murray. Han blev totalt överkörd i första och var väl dubbelbreak ner i tredje. Tycker snarare att det var Andy som förlorade matchen än Ramos som vann den.
Bortsett från Murray så har inte Ramos slagit många topp 10-spelare på grus. Han blir liksom lite för tunn.

Tycker också att Cilic servat förjävla bra så här långt. Har bara släppt till ett break i vardera match och på det här underlaget är det klart godkänt. Ramos har släppt till två breaks mot Olivo, två mot Berlocq och sex mot Murray.

Tror att det blir stora siffror till Cilic i minst ett av seten så jag spelar Cilic -2,5 games till 1,82 hos Leo Vegas.

This is the stats tab
This is the post tip